新會員登記
搜索
查看: 2124|回復: 24

[其他/冠蘭] 家中添置了幾個新的供奉型"令"我非常開心

20141009_193243_resized.jpg 20141009_193314_resized.jpg

圖中左手邊兩尊為龍婆艮能師傅早期的作品,經由寺廟的理事的家中請回來,當時他不太願意出讓,但經過我的一而再,再而三的請求下,他終於肯出讓,他說我對"令"的熱情是前所未見,皆因他早前在泰柬邊境工作一個月時間,未能回家給我看他家中的收藏,而我在這個月裡面多次致電給他慰問近況,令他有一種溫馨的感覺,最後終於給我軟化了,總算冇白費我一返苦工。

評分

查看全部評分

師兄比個勁字你
美猴王
堅抽哥
橫掂我聽日會上你屋企,唔介意既話借我番黎香港供幾個月啦
你..............

又....................

放.............

毒...............
堅係正
阿森 發表於 9-10-2014 23:37
橫掂我聽日會上你屋企,唔介意既話借我番黎香港供幾個月啦

睇下你有幾多分誠意先囉........
上次見果個已經好正,今次仲厲害
hook282000 發表於 9-10-2014 23:56
睇下你有幾多分誠意先囉........

咁你就大獲了,我聽日有個大驚喜比你,誠意指數係100
多!謝!權!兄!