新會員登記
搜索
樓主: 周杰倫

[討論] 想要增加異性緣帶咩牌好

VVWV 發表於 5-9-2011 19:05
都出自龍婆邦德-,-"

師兄,我個人覺得流流地,好diy{:6_319:}
VVWV 發表於 5-9-2011 18:57
下面的是網上找的=.= 又頭髮又0骨什麼的..

請先del,我幫你post回
聽各位講完........獲益良多

真係要趁呢幾日做多d功課先得
vespawai 發表於 5-9-2011 19:07
師兄,我個人覺得流流地,好diy

是嗎 是查証的時候了!
vespawai 發表於 5-9-2011 19:08
請先del,我幫你post回

編輯唔到-.-你幫我DEL吧.
VVWV 發表於 5-9-2011 19:12
編輯唔到-.-你幫我DEL吧.

轉頭幫你!
VVWV 發表於 5-9-2011 19:05
都出自龍婆邦德-,-"

係大陸有D購物網站經常都會出售一D來路不明的所謂陰版,
其實果位龍婆可能並不存在,又或者唔係果位大師做既,
之前師兄所POST的相,後學並唔敢肯定真與假,
因為係泰國亦都有一D假和尚去做呢類既所謂陰牌,
一般能守二百四十幾條戒既龍婆,我相信佢唔會因為要做呢D陰牌而破戒,
如果和尚是但破其中一條戒律,之前所修的亦因此而全部廢掉!
而且泰國有好多形形式式既佛牌/陰牌,有的是正牌陰做;有的是陰牌正做!
一般我們都會睇佢既法相,用料和法門去分別,
當然法相係一個分別正/陰既最基本條件,
因為大師所做出黎既牌,都唔想令人誤會,
就好似我地平時買紙包檸檬茶,佢唔會擺個奇異果做包裝一樣!
而至於陰料方面就比較廣泛,一般用屍油,人骨或者係骨灰,我地都會稱之為陰料,
但係古曼粉某程度上係屬於陰料,但係關鍵係在於取之方法和用的方法,
龍婆好多時會將其超渡淨化後,再將其造成佛牌,
而黑衣巫師會去到墳地將一些陰料和靈魂強行鎖住,
所以此等為之怨氣極重的陰料,
以古曼為例,古曼大都會用我們所認知的陰料去做,
即使用陰料制造,經大師用正法開光,都可以稱得上是"正"
在泰國人眼中,古曼並非陰物,因為經過大師開光的,所以稱之為靈童/金童
和黑巫術的養鬼術有極大的差別!
我個人認為正牌和陰牌,關鍵在於做使用者的"心"
只要你心存正念,陰牌也給道化成正~
正所謂: 人心難測! 有時"人"可能比所有陰法更為恐怖.......

評分

查看全部評分

el8840696 發表於 5-9-2011 01:17
其實多唔多男仔帶蝴蝶

我覺得素色蝴蝶都OK喎

我老公帶蝴蝶手鐲...
男性就要配戴坤平啊~