新會員登記
搜索
樓主: 周杰倫

[討論] 想要增加異性緣帶咩牌好

唔系教化左先做牌既咩?{:1_1:} 又上一堂
vespawai 發表於 5-9-2011 17:35
師兄,有古曼未必係陰牌,陰牌定義,用陰法開光or有c料!
因為做坤平將軍佛牌有好多唔同既法相,有抱女, ...

我都系話多數姐-.- 又唔系話100%睇樣
VVWV 發表於 5-9-2011 17:49
唔系教化左先做牌既咩? 又上一堂

以我所知,有d白衣大師,只去墳場取陰料,又強行將靈體鎖係牌內,所以咒氣極重,唔係個個師父做陰牌都有良心,只係為錢,所以供前要做足功課!{:6_328:}
VVWV 發表於 5-9-2011 17:51
我都系話多數姐-.- 又唔系話100%睇樣

師兄,我唔係話你,我只係RE你post時同大家講埋,如有得罪地方,sorry
vespawai 發表於 5-9-2011 17:52
以我所知,有d白衣大師,只去墳場取陰料,又強行將靈體鎖係牌內,所以咒氣極重,唔係個個師父做陰牌都有良 ...

咁講法除左唔洗供血.真系同鬼仔無分別咁滯.....{:6_329:}
VVWV 發表於 5-9-2011 17:55
咁講法除左唔洗供血.真系同鬼仔無分別咁滯.....

所以我成日都講,研究多d個師父對大家都有幫助!{:6_327:}
vespawai 發表於 5-9-2011 17:57
所以我成日都講,研究多d個師父對大家都有幫助!

同意呀! 有些東西真要逐步理解消化的....單是佛法開光受五戒(自願), 與陰法鎖靈,控靈(不自願)就大分別了; 同時供養人的發心去領養供請又不同:~

評分

查看全部評分

WORLD_BUDDHA 發表於 5-9-2011 18:25
同意呀! 有些東西真要逐步理解消化的....單是佛法開光受五戒(自願), 與陰法鎖靈,控靈(不自願)就大分別了; ...

好似有幾百戒=.=

龍婆要守二百多條
古巴要守百多條
白衣要守二十多條
所以龍婆做既聖物會嚴緊好多!

評分

查看全部評分

我師傅曾略略講過, 基本上d "公仔"係受五戎...
或者請師兄講黎分享下{:6_327:}