新會員登記
搜索
樓主: Marron

佛牌新手, 有事想請教

四面神成左願, 可以去還神感恩。

至於店舖裡請的牌, 拿回去交還店主處理吧。付出了的供金就當上了一課吧。正廟正牌正法開光的聖物才會帶給你正能量!  {:6_292:}
驚驚! 咁我俾返師傅喇!
多謝咁多位教我野呀~~~
govampire 發表於 4-10-2014 14:00
四面神成左願, 可以去還神感恩。

至於店舖裡請的牌, 拿回去交還店主處理吧。付出了的供金就當上了一課吧。 ...

不是很明白 師兄你想表達什麼
唔使客氣, 只要你明白就好了。陰牌只會給你負磁場, 亦可能有不好的東西依付及跟隨你。

重有, 呢度有聖物供請區, 有很多師兄放出來的高僧佛牌, 有很多是對人緣有幇助的。

當然, 多行善積德, 好運, 人緣自會提升。{:6_327:}

小小牛 發表於 4-10-2014 14:26
不是很明白 師兄你想表達什麼

請左陰牌, 交回去店主處理。付出了供全當然不能問店主取回以免招惹麻煩呀。
govampire 發表於 4-10-2014 14:30
請左陰牌, 交回去店主處理。付出了供全當然不能問店主取回以免招惹麻煩呀。 ...

啊, 原來講緊陰牌, 明白, 謝謝
小小牛 發表於 4-10-2014 14:33
啊, 原來講緊陰牌, 明白, 謝謝

係呀師兄, 樓主講緊阿贊暗甩陰牌呀。{:6_292:}
知道了,我會去聖物供請區睇睇^_^
唔使咁擔心,明白到有時候新手總會遇到呢啲情況,請牌時可能只針對牌嘅造形或信牌商嘅說話而供請。最緊要唔好明知陰牌都照請就得,而家知道個牌係陰都未遲,妥善處理同埋以後唔再請就ok.  Unitehk 係一個好嘅平台比你學習,以後比多啲時間落去,唔明就可以問吓師兄姐,只要堅持正牌就ok, 慢慢嚟。