新會員登記
搜索
樓主: Marron

佛牌新手, 有事想請教

哎! 我upload唔到, 相太大喎!
呢隻貓貓我朋友話係陰, 但係賣家話係正....我依家唔知點好!
有無人可以幫下我呀~~~ 唔該吖~~~
你好

無論你係正定陰

由你開始懷疑呢塊塊既時侯

你已經可以放棄佢

搵個方法處理左佢

開始一段新生活啦

評分

查看全部評分

話説有油的未必就是陰, 要看面的、如果是普通花油, 即人缘油, 那就沒問題。不過也要看師傅是否用正法。

頭像被屏蔽
Marron 發表於 4-10-2014 12:20
哎! 我upload唔到, 相太大喎!
呢隻貓貓我朋友話係陰, 但係賣家話係正....我依家唔知點好!
有無人可以幫下我 ...

你還等怎麼,比三天時間你處理佢
一係你放棄佢,吾係就放棄你

這些陰物,有害無益,你是新手
現在知道這是陰物了吧
知道怎樣做嗎
邊度黎,邊度走!

明嗎?
唔好意思呀咁多位,我係新手嚟,我應該點呀?我仲係同一間舖請咗配戴型嘅澤渡琴,係舖度拜過四面佛,仲成咗願添!我都唔知我講緊乜!我依家應該點呀?俾返師傅?
govampire,師傅都話過呢隻貓貓有油係因為防止舊木腐化,係正牌喎!仲叫我多做善事添!招財貓唔洗掛頸,放手袋就得喇咁話。
建議你拎返去請處,唔好留住佢喇,對自己無益

如果認為四面神幫你成左願,可以去香港其他四面神寺還願,以求心安
Marron 發表於 4-10-2014 13:30
govampire,師傅都話過呢隻貓貓有油係因為防止舊木腐化,係正牌喎!仲叫我多做善事添!招財貓唔洗掛頸,放 ...

如果你信師傅既話
咁你咪記係正牌咁帶囉!!!! (後果自負)
但記住
往往賣牌比你既人從來都有商業味道
只有旁觀者比你既意見先係最有用

姐係點?! 咁大個人自己諗下啦
BKA 發表於 4-10-2014 13:34
如果你信師傅既話
咁你咪記係正牌咁帶囉!!!! (後果自負)
但記住

師兄意見中肯, 既然已經知道是以陰法見稱的師傅, 戴了後果自負。{:6_303:}