新會員登記
搜索
樓主: lian84

[討論] 魂魄勇是否真的有用???

gipsylai 發表於 11-10-2014 11:44
我都請左LP KLOY 2556 魂魄勇,我夜晚仲見到佢,嚇死我

師兄, 魂魄勇係正靈, 吾使咁驚喎 {:6_320:}
小小牛 發表於 11-10-2014 14:17
有d 師兄話魂魄勇如果無乜事, 係吾會走出來; 又或者佩帶者唸動經咒, 魂魄勇先會走出來  究竟實 ...

師兄,我第一次用,以為一定要唸咒,甘我諗完,就請佢尋晚幫我看一晚屋,點知原來叫左佢出嚟…甘我下次唔諗啦…
gipsylai 發表於 11-10-2014 14:51
師兄,我第一次用,以為一定要唸咒,甘我諗完,就請佢尋晚幫我看一晚屋,點知原來叫左佢出嚟…甘我下次唔 ...

喂 師兄, 真係俾你激死, 請問你請魂魄勇番來係為咗咩呢 塊牌有效, 真係有陰兵出來守護, 求之不得 la, 但你又驚, 吹賬

話時話 師兄, 請問條經咒係點諗o架, 請你教下我吖    
小小牛 發表於 11-10-2014 14:58
喂 師兄, 真係俾你激死, 請問你請魂魄勇番來係為咗咩呢  塊牌有效, 真係有陰兵出來守護, 求之不 ...

我想佢幫我守門口,因為我住果度真係發生太多事,半夜成日有人搗門。
我本身唔驚,但未試過甘實體見到靈體,真係嚇一跳架,同真人冇分別,有顏色,5觀
gipsylai 發表於 11-10-2014 15:29
我想佢幫我守門口,因為我住果度真係發生太多事,半夜成日有人搗門。
我本身唔驚,但未試過甘實體見到靈 ...

咁你明白咗實情就吾使驚 la, 唉呀 老細, 你知吾知請個 body guard 要幾多錢呀, e + 有個咁高大威猛嘅保鑣傍住你, 而你又只係俾咗雞碎咁多錢請佢, 你執到 la, 仲驚乜鬼呀

師兄, 你仲未教我條經咒點唸呀
小小牛 發表於 11-10-2014 15:37
咁你明白咗實情就吾使驚 la, 唉呀  老細, 你知吾知請個 body guard 要幾多錢呀, e + 有個咁高大 ...

經文如下:
但不知到唔同師父是否有唔同經文。

Ah Tan Nang Su Cha Si Ah Ah Tan Nang Ma Ha Mokali

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 11-10-2014 15:37
咁你明白咗實情就吾使驚 la, 唉呀  老細, 你知吾知請個 body guard 要幾多錢呀, e + 有個咁高大 ...

仲要全天候24小時,保平安,必要時做替身。
我叫左佢唔好再現身,佢就冇現啦
gipsylai 發表於 11-10-2014 16:08
仲要全天候24小時,保平安,必要時做替身。
我叫左佢唔好再現身,佢就冇現啦  ...

係啦, 咁就好, 佢其實都唔想嚇嘅。{:6_292:}
govampire 發表於 11-10-2014 16:17
係啦, 咁就好, 佢其實都唔想嚇嘅。

我估佢想話我知佢有做嘢
gipsylai 發表於 11-10-2014 16:28
我估佢想話我知佢有做嘢

哈哈哈, 的確盡忠職守, 可以信賴!  {:6_292:}