新會員登記
搜索
查看: 11805|回復: 45

[投訢] 為何會被禁止發言呢?

頭像被屏蔽
本人是新會員,重來未用過facebook或上其他論壇的。這裡是我第一個想認識的論壇,因為希望認識多點佛牌的知識。最近看了一些貼,而看貼的內文時系統要求本人留言後才能觀看內容,而本人又無什麼想發表,所以只回了(
頭像被屏蔽
甘我應該怎樣回覆才不算惡意灌水呢?因為本人從沒有上論壇經驗(我遇到的問題是當有文章想看時,系統要求回覆才能看到內容)
頭像被屏蔽

評分

查看全部評分

Bennn 發表於 25-9-2014 00:35
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

第一文章內已經用繁體中文寫得極為清楚明白
第二你既帖全部係空白貼 半隻字都無 你仲好意思問咩為之不是灌水!?
頭像被屏蔽

近日發現Unite無論分享帖子還是具有討論性質帖子都有

好多無意義既icon回覆或ccccccccc的回帖方式,為

杜絕這令人討厭的行為,所有版主見狀會即時扣分而不

作警告,嚴重違規者即時禁言,版主們為令大家有個良

好討論區會嚴厲執行,希望各會員合作!

第一:以上係我看到的,但⋯並沒教如何回覆才不算灌水

第二:我每個回覆都用我iphone表情符號(

評分

查看全部評分

Bennn 發表於 25-9-2014 13:02
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

你讀書中午係咪零分?  翻去補習下先上網
師兄!真係唔知点解?你係唔係,語言,或者文法上有問题重之
(比人哋嘅感覺,睇到好似你好有問題!)
正所謂,人哋講東時,你又講西!
人哋講西時,你又講叫雞!
人講九!你又講馬骝!點樣溝通呀!
頭像被屏蔽
剛好⋯我中學會考真係無分,但並不代表我無理解能力。
反過來我覺得你地成班都無心去理解我的問題。
你sd表我的網址上說有很多人灌水,留言是

評分

查看全部評分