新會員登記
搜索
查看: 980|回復: 9

天趺橫財,,我感恩,已捐錢比太和寺

天趺橫財,,我感恩,已捐錢比太和寺

話說朝早 8點鐘係咪餓狗搶屎咁搶IPHONE,,

8點幾先開賣,, 比個驗証字元玩餐死,, 再加埋SMS 入到去已經得返包月費計劃PLAN,, 放棄了`

下就兩點幾,,聽聞有貨,,D 人話入唔到空白左,,,屎忽痕,,每隔個字再上去F5 過

好成功咁買到64PLUS,,揀左1400-1500 仲以為係聽日拎機,,望真D 係今日,,即刻坐的士出去,,

好成功買完機,,去埋先達放左一部,,另外一部自用..

坐的士時好怕過時唔比買,/ 突然CUT單,, 心諗,買到賣到,,捐返錢出去

巴啦巴啦,, 細節唔講咁多,, 最後捐左500蚊比太和寺行善積德,,雖然唔係多,,但呢D 心意姐,, 橫財得來不易(抽IPHONE都係)

希望各位師兄師姐,, 行善積德,, 有能力咪幫下人,,   感謝佛祖戴比我運氣,,
恭喜師兄
恭喜仲要係 iphone plus

今日中午經過 IFC Apple Store 出面條天橋勁多不同國籍人士等收機,全部個個享度數銀紙勁多 cash
queenchelsea 發表於 20-9-2014 21:28
恭喜仲要係 iphone plus

今日中午經過 IFC Apple Store 出面條天橋勁多不同國籍人士等收機,全 ...

D 價鬼鬼地,, 我係希慎APPLE 到買,,出面一係唔收6PLUS //開價較低,,

出面D 收機佬比先達佬(入面果D) 開價仲低,,先達佬平均開高少少,,

真係好好彩~

竟然係敢?因為較早時段 / 昨日身邊 fds 都話千其唔好去先達放,所以真係見仁見智,你好好彩
queenchelsea 發表於 20-9-2014 21:35
竟然係敢?因為較早時段 / 昨日身邊 fds 都話千其唔好去先達放,所以真係見仁見智,你好好彩 ...

今日好鬼,,好多間唔收6+
可能收到爆倉,, 雖然可以自己上華強/HOLD 到10月1黃金,,但家下連賣幾日,,
自己接受到好放啦,, 家下計返,大概用左1千蚊內買到部機~
恭喜師兄
善有善報
恭喜哂
善有善報!!!