新會員登記
搜索
查看: 2217|回復: 20

[求教] 有冇佛牌可以令人瘦?

自小肥妹一名
家族遺傳 食又食得少 運動又多 但係就係減唔到肥

有冇佛牌可以令我瘦D?
師姐請你用恆心吧!!加油!!
有幾多運動量先??
每天1.5-2HRS
有時3HRS

跑步+熱瑜珈

真係好唔明點解點都瘦唔到 所以先想問問
...................首先....你肥既定義係咩? 你不如講下你幾kg同幾cm高....

我識d人呢....9x磅....170cm高....都話自己肥....

同埋....有咩牌減肥呢...我可以100%同你講無
瘦瘦佛
做GYM 啦,, 瑜伽 做GYM 幫到你,,
我都最近JOIN 左GYM CLUB

食得少,運動多,, 睇黎你係唔識減,,做GYM 睇營養師幫到你
做GYM 幫你消脂,, 佛牌唔會幫到你減肥,, 你唔去做只會愈黎愈肥
減肥
我自己有個方法好WORK
隔日跳HIIT
唔知係咩可以上YOUTUBE睇下
我應該同樓主差唔多

yoga or aerial yoga 啦,學習呼吸、冥想和 stretching 幾好~我自己都有玩

與其抱怨,行動最實際
教你一招,信我一定得,除非唔得(我有牌架)

朝早起身空肚慢跑45-60分鐘,之後早餐食蛋白或者生果,午餐同晚餐自己決定(睇你自已想幾FIT喇)

一星期最少三次,一個月見效

唔明就PM我~

有啊 窮到瘦