新會員登記
搜索
查看: 10122|回復: 17

請九尾狐牌 急性腸胃炎入院 張栢芝皮包骨

鋒芝離婚後,一直有指栢芝希望復合,又以Lucas、Quintus做籌碼希望霍鋒回心轉意。內地有報導就話,栢芝目前正喺雲南錄緊電視節目《明星到我家》,不過就突然因急性腸胃炎入院,仲有一張佢吊鹽水嘅相,左手「種咗豆」嘅栢芝雖然見唔到樣,不過見到佢隻皮包骨拳頭就真係嚇親人。

栢芝當年同霆鋒癡纏已經搞到情緒好唔穩定,今日又突傳入院,唔會因為心情受影響啩?栢芝經理人公司回應嘅時候就話:「藝人自己的私事,公司不便回應。」

病到要吊鹽水嘅栢芝又被網友公開幾張新相,據內地報道指,栢芝早前去咗泰國做法事,又恭請「九尾佛牌」以求轉運咁話

內地報道指,栢芝早前去咗泰國做法事,又恭請「九尾佛牌」以求轉運咁話。 (互聯網圖片)

栢芝正喺雲南錄緊電視節目《明星到我家》,不過就突然因急性腸胃炎入院,仲有一張佢吊鹽水嘅相。未知是否因為鋒菲復合所致?(《騰訊娛樂》圖片)

轉自香港蘋果

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

我之前睇電視 聽電台 佢自己講話自己呢家信主 又話覺得好好多又咩 又路
佢真係呢 我都唔知講咩好
又要搵基督教 覺得唔掂 又要搵番佛教 佢玩哂啦覺得咩都唔會幫到佢囉 真係呢

(以上全是個人意見)

其實佢最初帶崇迪咪幾好........
queenchelsea 發表於 20-9-2014 19:02
其實佢最初帶崇迪咪幾好........

好似嗰陣真係最紅架
頭像被屏蔽

栢芝好好人架 大家唔好抹黑佢 人總有迷失嘅時侯 佢次次捐錢都幾十萬幾十萬咁捐!!

以前有嗰癌症病童叫DORA 栢芝一直捐錢比佢醫病 到DORA病逝 栢芝佢自己出錢請DORA父母環遊世界 了咗DORA死前嗰心願!!!

唔好信啲雜誌亂寫嘅嘢 佢好嗰一面好多人都唔知

佢一嗰女人搵錢撐起成頭家 要養阿媽阿爸細路再加兩嗰仔

單親媽媽 心理不平衡 思路唔清晰 有乜咁出奇 佢自己都唔想的!

評分

查看全部評分

但是否失去了人生目標,
總覺得有點藥石亂投的感覺!!
頭像被屏蔽
tonyb 發表於 20-9-2014 22:53
但是否失去了人生目標,
總覺得有點藥石亂投的感覺!!

啲張相嗰佛牌喺唔喺九尾狐有邊嗰睇得清楚 你唔比佢帶近崇迪? 啲記者講乜到得架啦!

范冰冰同章子怡都有拜狐仙 又唔見佢哋會拜到入院

佢份人喺神化 同埋佢做過好多錯事 但做過嘅善事亦喺好多 只喺冇人會講冇人知!

10年前我幫明星做嘢 幫佢做過嘢 覺得佢份人喺好慷慨同有情 同一般啲cheap精明星好唔同

佢喺會暗暗地做啲嘢對別人好的 就算對啲唔識嘅人

所以我咁多年都有留意佢啲新聞 知道佢做好多善事的

但佢衰在好野性同反叛 黐咗落陳冠希到攪嗰大頭佛

講嘢又直又寸 所以得罪好多傳媒去抹黑佢

同埋佢咁多年都喺要去充撐自己喺好strong 百毒不侵

佢扮出哩嗰嗰強勢跟本冇人會知道佢受咗幾多苦同自責

我相信佢依家喺好迷失同失落 先會嗰人癲癲喪喪

希望佢有日會諗通一切啦

我真心相信佢喺一嗰好人

只喺佢唔識表達自己同某程度上唔識珍惜自己嘅一嗰人

lian84 發表於 21-9-2014 01:37
啲張相嗰佛牌喺唔喺九尾狐有邊嗰睇得清楚 你唔比佢帶近崇迪? 啲記者講乜到得架啦!

范冰冰同章子怡都有拜 ...

好同意你既睇法!希望佢向前看,做好自己,愛惜自己。
阿彌陀佛!
頭像被屏蔽
dondon 發表於 21-9-2014 01:53
好同意你既睇法!希望佢向前看,做好自己,愛惜自己。
阿彌陀佛!

祝福佢早日大澈大悟
距地D关系真系复杂,自己拿黎衰,与人无尤