新會員登記
搜索
樓主: 阿森

喂,入黎睇睇喇喂

gipsylai 發表於 20-9-2014 11:18
好啊,個付責人自己一手一腳,連夜晚都要係果度訓係舊車入面,已經成9年無屋企
我諗除左錢,我可以出力 ...

我都支持,只要唔駛返工我會去
gipsylai 發表於 20-9-2014 11:18
好啊,個付責人自己一手一腳,連夜晚都要係果度訓係舊車入面,已經成9年無屋企
我諗除左錢,我可以出力 ...

我都支持,只要唔駛返工我會去
支持善心
我岩岩打左電話去R C A P,星期一佢地會再同業主開會,業主到呢一該都係要佢地交6個月租金,6個月預繳,共18萬,唔係就要搵地方搬。如果搬左,果度起左200萬既設施又唔要得… 頭先同付責人傾,佢差d喊甘滯。似乎18萬仍然未蕁夠…佢好歡迎我地去探狗狗。我暫定下星期日28號去,睇下有咩幫手。
送你多一個選擇 - Hong Kong Dog Rescue

FB: https://www.facebook.com/hkdogrescue
Donation: http://www.hongkongdogrescue.com/public/general.php?pageId=108
頭像被屏蔽
gipsylai 發表於 20-9-2014 12:27
我岩岩打左電話去R C A P,星期一佢地會再同業主開會,業主到呢一該都係要佢地交6個月租金,6個月預繳,共1 ...

係呀,你可以在佛教活動,聚會區開貼,可以一起睇狗狗
師兄善心,真係辛苦師兄喇!
小弟有d 愚見,其實我相信依家既捐款數目其實都唔會話真係好多,如果再分拆唔同機構可能更如雨下海,咁會唔會睇吓呢一刻邊個機構較急需就全部捐單一機構呢?咁樣可能有更大既作用,另師兄既工作量亦可減輕。。。小弟愚見
ares 發表於 20-9-2014 16:01
小弟有d 愚見,其實我相信依家既捐款數目其實都唔會話真係好多,如果再分拆唔同機構可能更如雨下海,咁會唔 ...

好主意!!!