新會員登記
搜索
樓主: anna

替友人徵四面神佛牌

首先, 如果檈主去供僧聽經就真係絕對支持既不論可唔可以解決問題, 起碼都係一種功德

言歸正轉, 若以理性角度分釋事件:

樓主有冇考慮過睇下醫生先?精神緊張係絕對會令一個人失眠+經常發惡夢

會唔會係家庭問題(e.g. 同家人關係差)導致你心情差?

有時唔能夠將所有問題 e.g. 親人過身; 家庭關係惡劣; 運氣差; 健康問題 全部歸咎於非自然既事上

再者, 好似熡主之前你所講屋企供奉既神像都真係唔似陰喎, 你又點肯定老豆有供陰呢?
ShinHO@FB 發表於 21-9-2014 05:32
首先, 如果檈主去供僧聽經就真係絕對支持既不論可唔可以解決問題, 起碼都係一種功德

言歸正轉, 若以 ...

首先,

我以前有去身体檢查,照X光,量血壓,完全一切正常,

連醫生都讚我身体比其他人健康,

第2,

我自從接觸泰佛後,

每晚都能夢到泰佛來找我,

四面神說我家人問題很嚴重,還叫我火速去拜四面神,

我發覺只要那天唸其中一個泰佛的經文,

同晚睡覺就能夢到那個泰佛,還叫我供奉祂,

現在我自供奉了四面神像,每晚都夢到祂來找我,

還催我幾次叫我供象神,

自我向祂求財,祂就催我叫我供象神好幾次了,

而且,我能分辦出邊一個佛排打邊一個佛排的法力高低,

這都接觸了泰佛開始的.
屈當2554有興趣?
如果法師開了光就靈,不開光就不靈,拜法師就可以了呀!福報不是拜出來的,是修出來的,努力修行,不要心隨境轉,加油
頭像被屏蔽
已PM師姐,希望幫到妳朋友!