新會員登記
搜索
樓主: anna

替友人徵四面神佛牌

師兄
(佛法僧.護持)…
小弟'誠意送上(金剛經.兩册)給您和朋
比個地址我.(郵寄費用由小弟支付)

頭像被屏蔽
anna 發表於 15-9-2014 05:06
為何我說有野入左觀音像,是咁的,

話說我初搬新居時有在觀音廟找師父開光,

叫佢唔好再燒嘢比啲野鬼喇 越燒越多來問佢攞錢的

如果佢一定要燒 你買定一大答百解

叫佢燒完金銀後就加多五六張百解一齊燒埋

咁啲"嘢" 應該會慢慢退散 但每次都要燒 如果唔喺下次啲鬼又會來

一張百解好平 1蚊兩張 買多啲 有用的..
頭像被屏蔽
lian84 發表於 15-9-2014 12:09

燒百解之前掃勻全身 啲鬼最鍾意躲在頸後面同腳
lian84 發表於 15-9-2014 12:09

謝謝幫忙,不過每次他都非常肯定拜的是神.

我現在不會回家住了.也不想再理會他了

心淡
頭像被屏蔽
anna 發表於 15-9-2014 19:23
謝謝幫忙,不過每次他都非常肯定拜的是神.

我現在不會回家住了.也不想再理會他了

咁goodluck la...

無計..我都好無奈...對他..唉
lian84 發表於 15-9-2014 12:14
燒百解之前掃勻全身 啲鬼最鍾意躲在頸後面同腳

我早前有泰國師父說身上已沒靈了,但我爸前日來替我拆野..現在我又感到身上有靈了...我真的要買張百解才行....此人真的很陰...可能是跟著他來
anna 發表於 16-9-2014 11:21
我早前有泰國師父說身上已沒靈了,但我爸前日來替我拆野..現在我又感到身上有靈了...我真的要買張百解才行 ...

很陰的是你爸爸?

對.一直以來都很討厭他.
anna 發表於 16-9-2014 14:21
對.一直以來都很討厭他.

但始終係阿爸,切肉不離皮,佢有事你都要幫架