新會員登記
搜索
查看: 13115|回復: 64

替友人徵四面神佛牌

這是代替友人徵的,

因她生活實在太慘,人在異鄉,身無分文,前途汒汒.

身為她朋友的我又自身難保...有認識我的師兄一定知..不便多講..

希望有師兄可幫幫忙,

需要一個供金較平實的.

如有請pm我.

謝謝
最近很 hit 的四面神小立尊 ok 嗎 {:6_292:}
小小牛 發表於 13-9-2014 15:26
最近很 hit 的四面神小立尊 ok 嗎

但要供金平實喎,睇吓有冇一啲新年份嘅粉牌,可能$300樓下可以。樓主可以去拍賣區留意吓,或者睇吓有冇師兄姐幫到手,
tim1207 發表於 13-9-2014 16:16
但要供金平實喎,睇吓有冇一啲新年份嘅粉牌,可能$300樓下可以。樓主可以去拍賣區留意吓,或者睇吓有冇師 ...

我的權限無法投標..

經常只能觀看..

慈善拍賣又太貴...
anna 發表於 13-9-2014 16:50
我的權限無法投標..

經常只能觀看..

明白,其實是否一定要四面神,如果有其實選擇可能更易揾到牌
其實師姐你都唔少牌,你可以直接結緣一塊比你朋友。

tim1207 發表於 13-9-2014 17:25
其實師姐你都唔少牌,你可以直接結緣一塊比你朋友。

但是她想要四面神..
pm左你啦
頭像被屏蔽
其實你可以講吓比大家知點解你兩嗰生活咁逼人?

唔駛怕醜 喺人都有低潮期 喺低潮期嗰陣唔好怕冇面 就唔同人講 唔要人幫

其實要學吓點去比人幫吓自己

大家可能可以幫你諗啲解決辦法
lian84 發表於 14-9-2014 00:18
其實你可以講吓比大家知點解你兩嗰生活咁逼人?

唔駛怕醜 喺人都有低潮期 喺低潮期嗰陣唔好怕冇面 就唔同人 ...

我家人供陰供左20幾年,舊居那裡有7個完全沒開光的神像...但自從爸爸拜了後,媽病死,成家人黑到無朋友,又窮又苦,我爸還一直拾垃圾回家,阿哥還跟爸同住,但關係不好,

而我一直每晚發惡夢,人黑仔,成日不開心,
生意一直很差,出外工作無份長,

我不想回去舊居..
那次戴著佛排回去,
一經過那神櫃狂頭暈頭痛,
而且強烈feel到那裡的靈很討厭我..

我現在現居的地方無法再住下去..也沒錢再找其他樓..
我一直找方法去解決舊居的事情..

我家有的佛排,崇笛,拉胡,鬼王,澤度金,經線做佛珠,四面神,魂魄勇,

供奉型小神像四面神,

我就是怕不敵那邊那些惡靈...
而我爸每天都像被鬼迷咁上香..
完全不聽人講...

我想找人救救我們...