新會員登記
搜索
查看: 2828|回復: 27

[分享] 點解香港依家D佛牌網站的論壇會,搞到咁嘅樣!?

點解香港依家D佛牌網站的論壇會,搞到咁嘅樣!?

點解見到依家有啲佛牌網站論壇,除左有正常佛牌D區別分,之外仲搞D直頭有埋乜嘢18+話題區,貼圖區,又有AV果啲BT區。重要有埋短片,套圖下載!
又有18+交友(此區只適合十八歲或以上人士觀看)及夜遊討論區(叫雞,賽後報告果D嘢)
又要有乜嘢(發洩,兩性討論區) 真係唔明白?點解會搞成咁樣㗎!?正所謂廣東俗語有話(細路仔玩賓X,越玩越細兜!)
唔推動都唔緊要,重要用(呃人嘅最高境界,連自己都呃埋)真心淡!

評分

查看全部評分

吾係 ar ma, 邊個佛牌討論網站咁離譜呀 {:6_300:}
頭像被屏蔽
仲洗問  go去睇下la真系痴線,可能冇人,所以搞到好似多元化lo,其實九唔搭八
unite係難得嘅清泉
師兄,人地想盡量吸納唔同既人嘛

搞到烏煙瘴氣,亂咁黎
mameme 發表於 13-9-2014 10:03
仲洗問  go去睇下la真系痴線,可能冇人,所以搞到好似多元化lo,其實九唔搭八 ...

九唔搭八

最怕D人九唔搭八,亂X咁黎
youzyu24 發表於 13-9-2014 10:13
unite係難得嘅清泉

unite係清泉,但都有人搞搞震,搞到立立亂,其實係好黑人憎
好出奇咩 個邊興賣完陰牌上東莞ma~  緊係要有個論壇分享下賽後包膠ga啦

評分

查看全部評分

邊個佛牌討論網站,,太過份 !
算啦~~~~人地既出發點係賺錢嘛~~~~~有錢賺就得~~再出倨帶住叫雞既牌
財源滾滾來~