新會員登記
搜索
樓主: KNCY

[討論] 屈當2期定屈膠戰化 2542 四面神

銅版得一隻色,金d與否,只係保存度問題

另42聖料,頭髮,加沙,符片等
屈當fans路過
頭像被屏蔽
goronfan 發表於 6-9-2014 21:37
銅版得一隻色,金d與否,只係保存度問題

另42聖料,頭髮,加沙,符片等

另外上網另外搵到兩位LP四面神
龍婆史 龍婆DOO
其中龍婆史2519粉牌既價格相當唔錯
請教下CHING呢兩位LP既四面神相對起屈邊個會比較好?!
感謝~~
頭像被屏蔽
KNCY 發表於 6-9-2014 22:39
另外上網另外搵到兩位LP四面神
龍婆史 龍婆DOO
其中龍婆史2519粉牌既價格相當唔錯

<利申,我都唔係好熟四面神牌,如果有錯請各師兄指正>

師兄,我會揀屈當二,以我所知屈一同屈二嘅開光係有包含傳統婆羅門教法門(你上網睇D法會片會見到D人吹號角召喚四面神,唔係個個法會有),比較正宗,同時屈一同屈二嘅開光師傅都係出名可以同四面神溝通,再加上屈一屈二都係經過好多次嚴謹而且盛大嘅法會開光,所以點解屈一咁靈驗出名唔係無原因

咁當然龍婆史阿贊都係四面神嘅名師,所以我會建議你認識多D各師傅嘅法門再決定都未遲,請佛牌,邊間廟出唔係咁重要,邊個師傅開光,開光幾耐先最重要