新會員登記
搜索
樓主: Rajini

[討論] 勢風日下

danielchung 發表於 2-9-2014 14:54
唔止腦殘,有時睇IG見到D MK仔 奀挑鬼命著件背心陀塊大蝴蝶

真係唔明點解D MK妹會好呢D ...

哈哈, Daniel兄, e d 咪係物以類聚, 衰埋一担担囉
小小牛 發表於 2-9-2014 15:53
哈哈, Daniel兄, e d 咪係物以類聚, 衰埋一担担囉

你又岩喎

成堆都係咁既款

何其壯觀

評分

查看全部評分

玩得九尾既都唔係有心信佛, 由得佢啦
話明mk就糸咁…唉
danielchung 發表於 2-9-2014 15:56
你又岩喎

成堆都係咁既款

佢地呢d叫'型' 我諗我地係唔明嫁啦
劍劍 發表於 6-9-2014 18:51
佢地呢d叫'型' 我諗我地係唔明嫁啦

你最清醒,咁「型」嘅,我哋呢啲真係唔會明
danielchung 發表於 2-9-2014 14:54
唔止腦殘,有時睇IG見到D MK仔 奀挑鬼命著件背心陀塊大蝴蝶

真係唔明點解D MK妹會好呢D ...

好中肯
佢哋只當佛牌係飾物,好睇就得。

我試過提某某要尊重佛牌,要修心,孝順父母, 起碼唔好開口就一輪粗口,到時唔好運滯就賴個牌唔靈。但佢哋只係當你傻仔,仲忍住笑咁"哦,仲有冇其他?"

唉…我無嬲佢哋唔尊重我,只係感到可悲
大大個蝴蝶牌, 溝女坤平, 九尾掛心口招搖過市, 只為引人注目。

MK 仔仲以為自己好潮, 可悲的 MK 文化。
我覺得供咩帶咩都好只要道人向善都沒問題.
其實e加好多開鋪...只係隨波逐流...好與唔好自己都未識分...有時未必有心誤導...只係自己都一知半解...以免好心做壞事...都係要了解多d增加知識.