新會員登記
搜索
查看: 9307|回復: 29

[投訢] 無奈!

喺埋度諗住大家交流心得,睇下D師兄寫既野支持下.有時又吾想打字咁打個公仔當like咁,都被D師兄扣分話惡意灌水,大哥你個帖子係吾洗回應架!!!以後睇完就算!{:6_300:}

評分

查看全部評分

師兄!你又唔 洗咁勞氣!你慢慢嚟啦!又無人唔比你玩!你可能一日同區別出多過三個或以上迷扣分攞!慢慢嚟吖嘛!
又或者可能出個帖為左D,大吹大雷D乜嘢!唔好咁勞氣啦!
加左你分啦!你正正規規!唔好亂九嚟!咁比人扣分!正常三四日!正常出帖子分享可以上去高級會員啦!
其實依家網絡上D討論區多數係多年之前,香港兩大討論區D師兄的(規定)的
!如果香港玩家用不到香港兩大討論區的,大多數是都去Facebook!(包括入門者及大量有問題賣家,及香港兩大佛牌討論區(黑名單)及其分支(腳)都一一去羣組開的!FACEB00K方便是的!但是還沒有係的整體,沒有専門監控!可以吹乜都得!大家明白!{:6_327:}

評分

查看全部評分

wahtung師兄我冷靜咗都覺自已勞氣咗!

評分

查看全部評分

wahtung 發表於 2-9-2014 05:38
加左你分啦!你正正規規!唔好亂九嚟!咁比人扣分!正常三四日!正常出帖子分享可以上去高級會員啦!
其實 ...

請見諒!{:6_292:}
IvanWong@FB 發表於 2-9-2014 05:43
wahtung師兄我冷靜咗都覺自已勞氣咗!

明白就好啦!
我知吖!Fb班友越搞越衰,個個吹大晒又話邊個無料,其實大家咪一樣係老仟!{:6_295:}

評分

查看全部評分

慢慢嚟!喂!一定支持㗎!
支持支持慢慢嚟!唔洗急!