新會員登記
搜索
查看: 2109|回復: 22

希望各位師兄師姐可以幫下我女朋友

【求助】
我之前戴開咬錢虎,近期買多左個女王佛。
自上星期開始,我就不斷發同一個夢,就算場景唔同,但一樣會見到九尾狐。
頭幾日既九尾狐系純白色,尾漸變天藍,之後就開始變成一個人形---一個擁有九條尾既狐仙。
我上網睇解夢,狐狸唔系好嘢黎。而且我父母上星期六同琴晚都嘈交,仲見到牙媽系房喊。19年黎我第一次見佢嘈到喊,而家見到老豆都冇咩點出聲就番左房。
好驚真系會有事發生,有冇朋友可以答下我究竟發生咩事,點解我會系咁夢見狐仙(我一直都冇戴過狐仙)。。。定系我應該同女王佛講下。。。?希望有朋友可以答我。。。

師兄,你放鬆啲先,會唔會係你近排壓力大,所以亂諗野,又訓得唔好,先會咁炸
但係佢宜家成個星期都發同一個夢 真係驚佢會有事
發夢果個係樓主既話可以點幫你女友?

評分

查看全部評分

我女朋友叫我係到問下各位師兄師姐既意見 參考下可以點做
全部唔好戴住試一試,情況照舊或更差可能要搵師父做法事...
你個牌會唔會其實係九尾,賣嗰個話係女王呀?如果唔係,試下做下運動出身汗,沖個暖水涼瞓覺好嘅睇下仲夢唔夢到先算啦,仲有平時少D留意呢D牌啦!

評分

查看全部評分

你篇文好似熟口熟面咁嘅?

仲有文中嘅"我"究竟係你定你女友?小弟領悟力低...你搞到我好亂...
文中既我姐係我女朋友 令大家有混亂既唔好意思
多謝各位師兄既提議