新會員登記
搜索
樓主: 天神將軍

[求教] 信和佛店一問

頭像被屏蔽
旺角D牌商大部分都好貴, 食水好深, 因為舖租貴, 師兄如果要請牌可以o係呢度, 會有好多人幫到你
anna 發表於 31-8-2014 22:36
信和個間...

我個時和朋友去配佛排連,

咁邪, 師兄個時你戴住什麼牌唷
天神將軍 發表於 1-9-2014 01:57
唉....就係唔知先想問清楚....因為有D人話假有D人真...版主叫我唔好喺到問,所以我已經pm咗哩到D ...

其實吾緊要的, 吾識咪問囉, 你見版主都無出聲, 最緊要係問得正途, 吾係惡意攻擊, 吾係想釣魚賣廣告, 吾好開正舖名, 沒有人會罵你的
StephenHui@FB 發表於 2-9-2014 13:00
旺角D牌商大部分都好貴, 食水好深, 因為舖租貴, 師兄如果要請牌可以o係呢度, 會有好多人幫到你 ...

e + 已經有佛牌舖進軍尖沙咀了
小小牛 發表於 2-9-2014 14:14
咁邪, 師兄個時你戴住什麼牌唷

崇笛

連我個fd一除下佛排都立刻feel到不對路...
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 2-9-2014 14:18
e + 已經有佛牌舖進軍尖沙咀了

梗係啦, 佢地搵到錢, 可以進軍遊客區做大陸人生意
anna 發表於 2-9-2014 14:45
崇笛

連我個fd一除下佛排都立刻feel到不對路...

估吾到表面賣正牌, 其實可能內裏供緊陰
StephenHui@FB 發表於 2-9-2014 15:06
梗係啦, 佢地搵到錢, 可以進軍遊客區做大陸人生意

e + 入得到好牌就入嗱, 愈來愈俾d 強國人搶貴哂d 牌
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 2-9-2014 15:54
e + 入得到好牌就入嗱, 愈來愈俾d 強國人搶貴哂d 牌

師兄, 完全講得無錯, 不過遇唔遇到, 睇緣份呢

評分

查看全部評分