新會員登記
搜索
查看: 3120|回復: 28

[求教] 信和佛店一問

店主姓劉嗰間,請問各位師兄此店的佛牌全部都係真的嗎?信譽好唔好?
真牌,假牌,新手/初哥很難分辯的。
師兄,有疑惑,應該小心求證。
我就未去過,信和請牌,因為我的牌,九成也是在Unite請的。

最後請假牌事小,請了陰牌事大。
師兄呢樣一定要留意。

評分

查看全部評分

師兄 我地唔評論牌店 要穩陣既可考慮在本壇供請

評分

查看全部評分

多謝師兄解答
頭像被屏蔽
師兄,不要再問這樣的問題,因為無人會答你,好與不好
每個人標準唔一樣,所以無人可以準確咁話你知好定唔好

UNITE無陰野,我就覺好好,但有人認為陰先好,愈陰愈好
我只能說, 要小心你問的那一間佛牌舖 {:6_311:}
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 29-8-2014 12:41
每個人標準唔一樣,所以無人可以準確咁話你知好定唔好

UNITE無陰野,我就覺好好,但有人認為陰先好,愈陰 ...

信和X旺嗰啲應該牌喺真的 但啲定價喺好貴 嗰陣望過吓澤度金細糢都兩千幾閒閒哋都大糢好似五六千...
lian84 發表於 29-8-2014 14:16
信和X旺嗰啲應該牌喺真的 但啲定價喺好貴 嗰陣望過吓澤度金細糢都兩千幾閒閒哋都大糢好似五六千... ...

果間舖我就未入過喇,見佢門口都

小小牛 發表於 29-8-2014 13:48
我只能說, 要小心你問的那一間佛牌舖

點解?係咪有D咩問題?如果唔方便講嘅話,希望師兄得閒pm我,唔該晒