新會員登記
搜索
樓主: danielchung

孝順的白象

lian84 發表於 27-8-2014 15:30
我依家都帶近龍耐純銀嗰嗰 一星期…..又看看如何了….

師兄,純銀喎

有無改變?
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 27-8-2014 15:38
師兄,純銀喎

有無改變?

澤度金帶咗一星期炸 未知有乜改變wo….!!!!! 我都想會有啲好嘅改變 hahahahha

lian84 發表於 27-8-2014 16:25
澤度金帶咗一星期炸 未知有乜改變wo….!!!!! 我都想會有啲好嘅改變 hahahahha

有D人可以帶左第2日就FEEL到有改變

咁你做自己生意,梗係愈忙愈好啦
頭像被屏蔽
又未有wo…….可能就快有呢…其實喺帶咗3日only… 你都帶咗龍耐又有冇變化

粒幸運星就有啲料到 我帶咗兩日後 頭兩晚勁惡夢(比人追殺) 起身嗰樣好似撞邪咁衰 周身冇力…

但兩日後就冇事 仲要唔知點解我啲百日咳好似好返好多咁 我咳咗三年 睇極醫生都唔好的

但啲嗰星期冇咳過wo…. 唔知關唔關事呢...
lian84 發表於 27-8-2014 16:51
又未有wo…….可能就快有呢…其實喺帶咗3日only… 你都帶咗龍耐又有冇變化

粒幸運星就有啲料 ...

即係不藥而癒?

我估自己福報唔夠,帶龍耐都係求工作,但仍一貫如是
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 27-8-2014 17:09
即係不藥而癒?

我估自己福報唔夠,帶龍耐都係求工作,但仍一貫如是 ...

要睇耐多陣先 但啲嗰星期真喺咳少咗 好多~~~希望喺work啦~~~

啲命理書話嗰肺成日咳喺破財嘅象徵 如果粒幸運星真喺幫我攪好啲咳去就好了….

我啲三年睇咗差唔多兩萬蚊醫生…日日咳到肺甩的

其實你帶咗JTK 工作順暢已經算喺咁架喇 E加出面好多工好惡做

我都想有份平平安安嘅休閒工 跟住自己出面秘勞攪自己生意…..

你有冇諗個攪吓啲自己秘勞嘢……其實"外快"喺真喺要自己落手開拓架…..
danielchung 發表於 27-8-2014 12:16
call 錫鐡澤度今

我唔夠福報,佢仲未幫到手

我福報差過 師兄,我請吾起 call 錫鐵 {:6_309:}
lian84 發表於 27-8-2014 15:30
我依家都帶近龍耐純銀嗰嗰 一星期…..又看看如何了….

嘩,又係有米的 師兄 {:6_320:}
lian84 發表於 27-8-2014 16:51

粒幸運星就有啲料 ...

咁神奇 {:6_306:}
lian84 發表於 27-8-2014 18:05
要睇耐多陣先 但啲嗰星期真喺咳少咗 好多~~~希望喺work啦~~~

啲命理書話嗰肺成日咳喺破財嘅象徵 如果粒 ...

師兄有咩秘撈好介紹呀