新會員登記
搜索
樓主: 曙光男神

[刺符] 如果比陰阿贊用陰法剌了符可以點搞!?

曙光男神 發表於 21-8-2014 00:50
如果那個阿贊是修陰法的話,他向你刺的符難保不會直接入靈.....

剎印比較難入靈 我唔敢話無 不過我暫時未聽過

不過有D吸運降係會通過剎印去下降的

所以剎印一定要去寺廟 或找正法僧侶進行

如果經已中招 就去寺廟請教師傅可以點做
一般如果師傅發現真的有問題 會用法清洗剎印(解降)
但本港寺廟師傅多以佛學念經的大宗派為主 你可以上去先了解一下
但根治問題的 最好都係找懂法術的森林派師傅處理
我就冇去到比陰法阿贊刺,出post只係想帶個問題出來
亞特蘭提斯 發表於 21-8-2014 10:08
剎印比較難入靈 我唔敢話無 不過我暫時未聽過

不過有D吸運降係會通過剎印去下降的

因為網上有信眾給刺符時,有所謂僮上身現,發出虎吼聲,所以懷疑有入靈
曙光男神 發表於 21-8-2014 11:39
因為網上有信眾給刺符時,有所謂僮上身現,發出虎吼聲,所以懷疑有入靈 ...

發出虎吼聲是因為要證實剎印已有足夠法力
屈班柏一年一度的剎印加持法會 成千個人一齊發出虎吼聲的