新會員登記
搜索
查看: 2985|回復: 13

[刺符] 如果比陰阿贊用陰法剌了符可以點搞!?

各位師兄師姐同道好:

事緣日前認識了一名女友人,向我推介廟街一家佛牌店,說他們請的阿贊好勵害,有一個阿贊專修人緣法,所刺的符令她人緣旺到不得了云云。後來我透過不同途徑向3位Unite的師兄請教,獲悉該間佛牌店在賣陰方面非常有「名氣」......所請的人緣阿贊亦是陰法阿贊{:6_323:}.......今日再打有關佛牌店主的手機查詢,佢竟然說那名阿贊不是修陰的......

好喇問題黍喇,好彩小弟做足資料搜集,才免中招{:6_297:}...但都想請教各位,不幸請了陰牌還可以帶上太和寺搞搞佢,如果給陰法阿贊用陰法刺了陰符呢甘點算?豈不那個陰成世跟住帶符者?點整都整唔甩!? 太恐怖了{:6_303:}

我諗都係上太和寺等啲師傅幫幫手嫁啦
為免有機會點整都整唔甩,所以唔好亂拮野
mrkit97 發表於 21-8-2014 00:12
我諗都係上太和寺等啲師傅幫幫手嫁啦

成撻陰野紋係身度,唔通要鏟左佢?

絕對不贊成刺符,
老婆都未必跟你一世,
但喱撻野就...................
(P.S.有紋身,日本不能浸私人溫泉,門口告示列明)
刺符都有分陰唔陰嫁咩?
tonyb 發表於 21-8-2014 00:21
絕對不贊成刺符,
老婆都未必跟你一世,
但喱撻野就...................

有花油刺符的,無顏色~~~
EdgeWong@FB 發表於 21-8-2014 00:21
刺符都有分陰唔陰嫁咩?

如果那個阿贊是修陰法的話,他向你刺的符難保不會直接入靈.....
不可一
不可再
呢個"一"真後要三思而後行呀師兄
在做之前,真係要靠自已。
無得話自已,無知,唔知幫你刺的那位師傅是正是陰。
當中一定有風險係到。

到尾要點解決,相信真係找返正法得道的龍婆/師傅,誠心尋求方法(相信未必輕易解決到)。
當然,刺有色的,要完完全全整走個圖案接近無可能啦。

雖然自已本身都會有興趣刺符,但必順提醒,要考慮得十分詳細,及當中你對該位師傅的信任等。
跟一世的,不能掉以輕心。