新會員登記
搜索
樓主: apple

[轉] 遇人不淑,請放棄 (女生必看)

apple 發表於 1-9-2011 13:34
咁樣~~ 問題就解決到啦...都係大家行多步姐~~

多一步  少一步  
                        進一步  退一步  
              天海皆廣闊
                                                視乎時其想

弊 ! 又寫字添 .........

多界天 發表於 1-9-2011 13:45
多一步  少一步  
                        進一步  退一步  
              天海皆廣 ...

點解唔寫字呢~~

多一步  少一步  
                        進一步  退一步  

天海皆廣闊
                                                視乎時其想

姐懂其意嗎 ?
多界天 發表於 1-9-2011 14:15
多一步  少一步  
                        進一步  退一步  
              天海皆廣闊

往往都係難全其意咯la....點樣可以令雙方都行前一步, 將個隔離拉近呢?
apple 發表於 1-9-2011 14:21
往往都係難全其意咯la....點樣可以令雙方都行前一步, 將個隔離拉近呢?

存於進退斟着
                   (存在於進進退退與斟着之間)
多界天 發表於 1-9-2011 14:45
存於進退斟着
                   (存在於進進退退與斟&#30528 ...

咁就要了解一下自己容忍程度去到邊....你自自然然就知道自己需要D 咩咯啦.....
apple 發表於 1-9-2011 15:26
咁就要了解一下自己容忍程度去到邊....你自自然然就知道自己需要D 咩咯啦.....

需要式理論

最緊要清楚自己需要D 咩野, 當你知道左, 所有野都會呼之欲出....
apple 發表於 1-9-2011 15:49
最緊要清楚自己需要D 咩野, 當你知道左, 所有野都會呼之欲出....

呼之欲出  欲知灚