新會員登記
搜索
樓主: waterdragon

bank bank 賣陰牌!

waterdragon 發表於 15-8-2014 23:49
我唔知我認識個係咪呢度個! 我朋友大大話話同距請左好多牌,越請越多,最近這幾個月距越來越唔妥,脾氣變得 ...

哇咁得人驚?乜牌咁厲害吖?你帶佢去見乜師傅啊?
waterdragon 發表於 15-8-2014 23:49
我唔知我認識個係咪呢度個! 我朋友大大話話同距請左好多牌,越請越多,最近這幾個月距越來越唔妥,脾氣變得 ...

我唔知我認識個係咪呢度個!

有冇搞錯,唔知既話你喺度公開咁講,叫你POST啲相出黎比人睇下你又唔POST?

咁你即係想點?
無的放矢

樓主,大家都想你比多D資料,因為你開左個話題但當其他人再問你果時又唔再講,其實咁對牽涉當中既parties好唔公平

1. 對樓主自己︰開左個話題,之後唔講,其他人會認為你無理指控BANK BANK
2. 對BANK BANK師兄︰樓主只擺低個指控但無任何SUPPORT,對BANK BANK師兄實不公平
3. 對山上師傅︰樓主只引述山上師傅,但當中有沒有其他漏遺呢? 大家都希望知道山上師傅更多背景
4.對UNITE版友︰樓主已將事件在UNITE公開,UNITE版友亦在參與討論,故樓主有需要向公向既PARTY跟進及交代

樓主,希望你明白,開左個頭之後走左去,其實係件好簡單既事,但既然你黎得UNITE唔多唔少都對佛/ 佛教有緣,如果你就咁走左去,就係同以上既相關 PARTIES 結左惡緣,係要還既

謹記:萬般帶不走,唯有業隨身

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

你的所謂師傅,請你告訴大家,是什麼人,那門那派,是否正道
請你告訴大家,他的名字,資歷,相片
頭像被屏蔽
阿樹TEI 發表於 16-8-2014 01:50
同埋如果真係覺得D牌有問題 , 建議拎上寺廟等出家人處理 , 而唔好拎比D 白衣或者所謂學法既師父 ...

X2
頭像被屏蔽

你快快出來交代清楚,你再出來交代,小弟就當你無理誹謗別人
就會對你這點不禮貌行為進行處理,不排除禁言處理
請你清楚交代bank bank 賣左什麼陰陰牌比你
啦胡又是否就係陰牌,同時你所謂師傅係什麼人
請你清清楚楚告訴大家,既然你開得話題
就吾好做縮頭烏龜,或是講些吾講些
請你三天內清楚交代成件事件
否則當你誹謗別人而進行處理
頭像被屏蔽
還有我想再清楚說明一點,雖然bank bank係私下同樓主交易,
但如果bank bank係掛上Unite會員名字而進行買賣
相信我們都會盡力排解當中的問題
但如果係借題發揮,中傷別人
而又沒有實際証明,沒有這麼容易
又唔交代清楚
真係....好難信BOR
我嘗試打出來解釋,但打左好多次都post唔到!我比個D靈搞到post唔到!