新會員登記
搜索
查看: 9233|回復: 48

bank bank 賣陰牌!

bank bank 賣陰牌!大家唔好再同距請!
頭像被屏蔽
waterdragon 發表於 10-8-2014 00:37

請你解釋佢點賣陰牌,同實質的証明指控
不要無理指控,還有如果這位沒有在這裡賣陰牌
他在外邊的事,我們管理不到
有實質證明?
waterdragon 發表於 10-8-2014 00:37

唔係呀化 佢賣陰牌? 我地最憎陰人嫁啦

佢賣左咩牌陰比你 分享下  

我比較想知邊位師傅同你check牌 我容許你直接開名
我地專打陰人,佢賣左咩牌比你,分享下

水龍兄,你同bankbank請過牌?
我唔知我認識個係咪呢度個! 我朋友大大話話同距請左好多牌,越請越多,最近這幾個月距越來越唔妥,脾氣變得暴躁,生意越來越差,面色變得灰暗,我見距唔多妥就帶距上山搵師傅,先發現原來好多牌入面藏住好多“野”,距話距直情見到個"女"從神像和牌飛出來,原來距被人落野,吸運,差D無命!我唔再講啦,費事野禍上身!!
waterdragon 發表於 15-8-2014 23:49
我唔知我認識個係咪呢度個! 我朋友大大話話同距請左好多牌,越請越多,最近這幾個月距越來越唔妥,脾氣變得 ...

分享下佢究竟係咩陰牌 , 見到個女係神像飛出黎.....

同堆上山搵咩師父呀 ??

waterdragon 發表於 15-8-2014 23:49
我唔知我認識個係咪呢度個! 我朋友大大話話同距請左好多牌,越請越多,最近這幾個月距越來越唔妥,脾氣變得 ...

同埋如果真係覺得D牌有問題 , 建議拎上寺廟等出家人處理 , 而唔好拎比D 白衣或者所謂學法既師父