新會員登記
搜索
樓主: StephenHui@FB

[求教] 如做銷售,靠客人主動搵我,應該戴什麼牌?

去unitehk新牌區望下 睇下有無合眼緣既
澤度金如何?
頭像被屏蔽
Heabatov 發表於 14-8-2014 21:04
去unitehk新牌區望下 睇下有無合眼緣既

新手不能下標
頭像被屏蔽
Heabatov 發表於 14-8-2014 22:13
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=52

呢度都唔得?

OH...........原來淨係唔去得拍賣區,呢度可以呢,多謝你!!!!!!!!!
頭像被屏蔽
StephenHui@FB 發表於 14-8-2014 19:40
多謝幾位師兄意見, 我可能性格或者外表較文靜, 唔識老作,
反而其他人會笑我太誠實, 唔識氹人, 所以一直都 ...

學精啲自己就得架喇 如果你有啲同事sell嘢好叻就暗中偷吓師啦~~~

sell嘢喺要呃呃氹氹 通常top-sales都喺老千黎架!

唔駛覺得內疚 因為做sales做唔到數先喺罪人 做到數就永遠喺皇帝 喺行規...

份人如果好老實搵份文職好過啦~~~~

不過講招財我覺得象神好好 勝在夠快 又夠準

我經啲到一嗰師兄介紹後 都徹底支持象神了~~~

不過唔好獅子開大口 我都喺叫佢幫我睇住盤數 效果我很滿意

好感恩象神幫咗我好多~~~~ 十分推介!!!!
頭像被屏蔽
lian84 發表於 15-8-2014 01:09
學精啲自己就得架喇 如果你有啲同事sell嘢好叻就暗中偷吓師啦~~~

sell嘢喺要呃呃氹氹 通常top-sales都喺 ...

果然好到, TOP SALES 多數都係老千!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
象神係咪幫到財果方面?? 我係新手唔係好識
我缺乏的主要是人緣, 財運當然都好缺
龍婆丕  可以試下龍婆碰
lian84 發表於 15-8-2014 01:09

sell嘢喺要呃呃氹氹 通常top-sales都喺 ...

sell嘢喺要呃呃氹氹 通常top-sales都喺老千黎架!

↑↑↑ 哩句都真係幾貼切
StephenHui@FB 發表於 15-8-2014 01:20
果然好到, TOP SALES 多數都係老千!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
象神係咪幫到財果方面?? 我係新手唔係好識
...

除左坤平.......士華利都好好{:6_327:}

↓↓↓士華利的介紹:↓↓↓
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=28221&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D214