新會員登記
搜索
樓主: rubybaby

[求教] 新手請教,呢塊和合係正牌嗎?

樓主聽完咁多師兄分析..下次自己要做足功課{:6_292:}
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 13-8-2014 17:30
龍婆年,出嘅牌出名商業,好處係唔慌會勁,無咩壞影響,戴同唔戴無分別,你當飾物咁戴無問題

樓主,老實 ...

其實都可能有用嘅 梁洛施,梅艳芳,舒淇啲三位都好有桃花運 但搵唔到真老公law…

有邊嗰龍婆識攪真姻緣??

聽聞泰國人帶白欖佛都帶出嗰正桃花出來 佳偶天成…….
lian84 發表於 13-8-2014 18:00
其實都可能有用嘅 梁洛施,梅艳芳,舒淇啲三位都好有桃花運 但搵唔到真老公law…

有邊嗰龍婆識攪真姻緣? ...

姻緣聚散,順其自然
lian84 發表於 13-8-2014 18:00

有邊嗰龍婆識攪真姻緣? ...

戴完有桃花,但最後唔長久,咪又係hurt

修佛 唸佛 令個人修為有改進, 就算戴佛祖法相佛牌,人緣都有改善
個人覺得,樓主,睇下點樣供送返比店主。
帶一個絕對係正牌的,總比半信半疑好。
就算,真係正法龍婆出,但適唔適合你又係問題。
正正經經帶一面 正法 祟笛/坤平 更好。

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
Rajini 發表於 14-8-2014 09:41
戴完有桃花,但最後唔長久,咪又係hurt

修佛 唸佛 令個人修為有改進, 就算戴佛祖法相佛牌,人緣都 ...

做佢哋嗰行 桃花喺嗰職業only 咁有桃花好過冇嘅…

學佛可以改人緣 但未必關婚姻幸福了 看看王菲同梅艷芳就知…….

都係似飾物多