新會員登記
搜索
樓主: rubybaby

[求教] 新手請教,呢塊和合係正牌嗎?

咁我可以點知正定邪?問返間店??
我請前有問係咪邪野..因為家中有小朋友,咁佢答我佛牌冇話陰,只在乎信唔信...
唉...我知我衝動左了...
何來 "佛"牌
rubybaby 發表於 13-8-2014 15:48
我請前有問係咪邪野..因為家中有小朋友,咁佢答我佛牌冇話陰,只在乎信唔信.. ...

自己用腦想一想....如何一個守戒和尚...會不會做呢D牌?
rubybaby 發表於 13-8-2014 15:48
我請前有問係咪邪野..因為家中有小朋友,咁佢答我佛牌冇話陰,只在乎信唔信.. ...

佛牌當然無陰

唉,誠心去搵泰國寺嘅師傅啦

頭像被屏蔽
龍婆年好似ok架wo…不算邪...

當年舒淇同梅艷芳都喺搵佢幫手升桃花運…….
咁各位有咩建議?係咪唔戴好d??
家中有2個小朋友,而家唸唸下自己都有驚...大家都話和合唔係正路野,
賣比我的人話只賣正廟請回來的..唉..
頭像被屏蔽
rubybaby 發表於 13-8-2014 16:25
咁各位有咩建議?係咪唔戴好d??
家中有2個小朋友,而家唸唸下自己都有驚...大家都話和合唔係正路野,
賣比我的 ...

唔駛咁驚…..

2008年泰国的僧王及副僧王Somdej PhraYarnasunkwo,Somdej PhraShangkarat 把龙婆年大师封为泰国的十大圣僧之一,更加肯定了龙婆年大师在泰国佛教界的地位和贡献。
如今在泰国,人人都尊称龙婆年为“转运至尊”他的旺财转运法术及转运纹身法术,吸引世界各地的明星慕名而来,像是好莱坞大牌影星安吉丽娜朱莉,贝克汉姆,汤姆汉克斯等都是寺院的常客。香港影星梁洛施,梅艳芳,舒淇等也曾多次拜访龙婆年大师请教增财助运的法门。近几年越来越多的国家想请大师去讲经传法,但是大师都以各种理由回绝了。
頭像被屏蔽
lian84 發表於 13-8-2014 16:30
唔駛咁驚…..

2008年泰国的僧王及副僧王Somdej PhraYarnasunkwo,Somdej PhraShangkarat 把龙婆年大师封 ...

你啲嗰牌應該喺屬於"法術"嘅一種  唔喺有陰或靈體架 帶咗應該ok的

龍婆年啲嘢應該喺正路的…...
咁都好d.....龍婆年係個牌度睇到??
我請前再三同店主確認要正路架...亦強調我有小朋友,唔想有d 咩唔好野..

新手一無所知,唔該哂咁多位
頭像被屏蔽
rubybaby 發表於 13-8-2014 16:54
咁都好d.....龍婆年係個牌度睇到??
我請前再三同店主確認要正路架...亦強調我有小朋友,唔想有d 咩唔好野..
...

龍婆年,出嘅牌出名商業,好處係唔慌會勁,無咩壞影響,戴同唔戴無分別,你當飾物咁戴無問題

樓主,老實講,同另一半相處最緊要互相體諒同了解對方,有時比D驚喜大家,開開心心咁就無問題啦,唔好咩都要牌幫咁迷信,嗰D咩鎖心牌,Incool, 我從未聽過真係鎖到心 , 呢D牌咁掂咁呢個世界就無小三啦

評分

查看全部評分