新會員登記
搜索
查看: 2282|回復: 19

[其他/冠蘭] 龍波伴師傅雲拍勇$480

joe_1014_wai-img600x450-126881457740374620100317265-5.jpg P1120958.JPG P1120957.JPG

佛牌名稱:雲拍勇$480
佛牌功效:收藏 / 貴人緣 / 擋險/擋降/護身/偏橫財/咐有經文
開光師傅:龍波伴師傅
開光寺廟:由屈巴辨省佛寺
開光年份:佛曆2552年
有否造牌材料:竹枝,稻草 法繩
佛牌尺寸:6CM(高) X 4CM(寬)
新舊程度:100%全新
鑲       工:數       量:1
佛牌價格:PM 短消息查詢
所在地:香港
交收方式:面交 / 郵寄
交收地點:新界區
付款方式:現金/銀行轉脹
郵寄費用:買家自付

補充內容 (5-9-2011 19:54):
如有興趣要供請者,請 PM本人留下個人手機電話號碼會盡快與您聯絡 thx !
樓主熱帖
e件好野來架!{:6_327:}
師兄 請問係唔係可以配戴的?有鑲防水殼嗎?
師兄 請問此聖物屬正牌嗎? 是否不含任何陰料? 包殼要另外加錢嗎?
mycat188 發表於 31-8-2011 16:11
師兄 請問此聖物屬正牌嗎? 是否不含任何陰料? 包殼要另外加錢嗎?

不含陰料,包殼價格可以幫您問一問,可以pm留電話給我盡快覆您thx
力水如何

hello,師兄:
聖物仍是冬眠狀態要啓靈後才能答到您,但我個人應為聖物只在千君一發的危機前一刻才會真正發揮其效果呵!

補充內容 (1-9-2011 04:24):
想返起由請入此稻草人後一直擺係收藏櫃內,,但係好奇怪
人緣好左好多同埋 貴人多左,存放此聖物的位置
有時會見到有 D光係到好快的進出地閃動
師兄 此聖物是有靈的? 請問聖物要怎樣『啓靈』? 要每天念咒還是怎樣?