新會員登記
搜索
樓主: mw1151515155

波禪恩 師父 多張生活圖分享

謝謝師兄的分享!
師兄們唔洗客氣,po多D相,搞旺個論壇。
師兄們客氣,post多D相,一齊搞旺個論壇!
LP了 發表於 4-8-2014 10:12
龍婆捨dum都有合照, thx for sharing~~~

有一塊有佢兩個既法相。 果塊好難搵
mw1151515155 發表於 4-8-2014 15:30
有一塊有佢兩個既法相。 果塊好難搵

有無圖?? 睇今次去見唔見, 見到預你一件~
LP了 發表於 4-8-2014 15:58
有無圖?? 睇今次去見唔見, 見到預你一件~

我再搵一搵先. 睇下比唔比到相你.

พ่อท่านเอื้อม  呢個係 龍婆恩

หลวงพ่อทวีศักดิ์.  呢個係 龍婆舍單.
http://uauction.uamulet.com/AuctionUClubTopList.aspx

uamulet 泰國佛牌 論壇 公信度100%

入去 會見到有 欄係serach 只要打師傅既泰文名就絛有好多聖物可以睇. (不論任何師父)

EG: 入去打 龍婆通單個名,會搵到好多聖物.
mw1151515155 發表於 4-8-2014 16:27
我再搵一搵先. 睇下比唔比到相你.

พ่อท่านเอื้อม  呢個係 龍婆恩

你見過, 你易搵d , 等你好消息~哈哈~
LP了 發表於 4-8-2014 16:40
你見過, 你易搵d , 等你好消息~哈哈~

哈哈,師兄都係搵唔到. 愛莫能助! 隋緣啦
mw1151515155 發表於 4-8-2014 19:03
哈哈,師兄都係搵唔到. 愛莫能助! 隋緣啦