新會員登記
搜索
樓主: boy1975

這是傳說中的佛牌界一哥嗎?

1/ FB出名你就信?
2/ 你識唔識分真假?
3/ 知唔知市價?
4/ 愈貴愈老既牌就一定有效?
5/ 佛牌係咪同電腦一樣, 升級就可保証提高效能?

利申: 戴大棠寺龍婆結緣既龍婆托都戴得好開心
boy1975 發表於 2-8-2014 01:46
因為在fb他們很有名的,他們有很多2497,但不肯定身份,我覺得還是有點風險
怎樣也好,謝謝師兄回復 ...

2497 有好多?就算我唔識都會覺得奇怪啦?師兄如果真係新手不如爬文學多d 野先,再供請d 咁高檔既牌,會唔會好d..
新手就請2497?祝你好運啦!如果真係交咗學費,相信好多師兄唔會覺得驚奇。另外你搬人出黎,重出埋相,調轉係你你有乜野感覺?請你尊重自己尊重人啦。
RoyT 發表於 2-8-2014 01:53
嘿,師兄真高招

X2 有同感
玩相中人的機會好大。
勸樓主唔好咁樣做了。

另外,如果以新手來計,2497佛歷年的佛牌,歷史年份較久遠。真牌假牌相信都唔係你和我這種程度的新手可以分到。
另外關於樓主,所講,請一個好的,不用以後的升級,似乎有點對佛牌/所做的佛牌師傅們不敬。
{:6_326:}{:6_323:}{:6_331:}

評分

查看全部評分

ken92869813 發表於 2-8-2014 04:14
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=24577&extra=&highlight=2497&page=1

好帖好帖
新手都未熟門路就請屈蒼海 2497 如果你錢多嘅話, 不如攞d 去救濟下窮人 la {:6_295:}
咁樣放人個大頭上網..
感覺有點衰
哈哈  師兄祝你好運