新會員登記
搜索
樓主: ZACK@FB

其實你態度好少許 送比你又有咩所謂

你咁揚左人地個名出黎,搞到人唔好意思用點算
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 1-8-2014 17:48
你咁揚左人地個名出黎,搞到人唔好意思用點算

耶~巧衰架 聖人do油錯啦~耶~
ZACK@FB 發表於 1-8-2014 18:01
耶~巧衰架 聖人do油錯啦~耶~

宜家無有事啦

btw,師兄我撐你,我之前同過 designer拍過做嘢,明白有啲友係一啲都唔尊重 design,真係揸支筆就畫到咩?咁易你畫比我睇丫!!唔識欣賞都算,仲要話呢啲上網都搵到啦,激死
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 1-8-2014 18:16
宜家無有事啦

btw,師兄我撐你,我之前同過 designer拍過做嘢,明白有啲友係一啲都唔尊重 design,真係 ...

有D客仲要不停改
不停改改到已經面目全非到最後仍然係改
癲架
自問真係吾係專業
但有時叫自己係[業餘畫師] 又心up又矛盾
ZACK@FB 發表於 1-8-2014 18:38

有D客仲要不停改

改....改.....改.......乜都話「好似仲可以好d.........」←  (講哩句已經叫做有禮貌)

有d客連自己想要乜都未知......哂大家時間

danielchung 發表於 1-8-2014 18:16
宜家無有事啦

btw,師兄我撐你,我之前同過 designer拍過做嘢,明白有啲友係一啲都唔尊重 design,真係 ...

同意

有D客仲要不停改

好多時d大哥意見多多,銀兩小小,攪完你一輪,跟著就還原基本步,真係當自己9哥

有D客仲要不停改

改係ok,有理由改係 acceptable 嘅,但改咗之後已經同佢自己嘅原意係第二樣嘢嚟,都要改?改咗之後肉酸都要改?

最慘係咩嘢都firm哂,仲改?
carson_ho 發表於 1-8-2014 19:15
好多時d大哥意見多多,銀兩小小,攪完你一輪,跟著就還原基本步,真係當自己9哥 ...

係呀係呀,搞完一大輪先發覺唔work,之後真係可以當咩事都無發生過咁,完全無視咗搞咗嗰輪時間,咪要你死返出嚟囉
danielchung 發表於 1-8-2014 19:27
係呀係呀,搞完一大輪先發覺唔work,之後真係可以當咩事都無發生過咁,完全無視咗搞咗嗰輪時間,咪要你死 ...

所以我唔鐘意拍design做