新會員登記
搜索
樓主: leolai1314

[求教] 新手請牌一問。。。

leolai1314 發表於 2-8-2014 16:25
勁丫!!!

咁我點先知再請坤平有冇陰既成份??

佛牌當然是正牌
魯士都無問題

但魯士最好同佛牌分開帶
感應會好D
坤平一樣

其實如果係好牌 邊度需要帶咁多件嫁
一件已經足夠啦
你對件牌無信心先帶多幾啫
無信心比件好牌你都無感應啦

評分

查看全部評分

但我見呢度都有出唔同功能既postT_T
題外話,,話說我呢度睇過一個陰牌既post,,話陰牌效果快過正牌,的確上我純帶坤平既話唔知心理上定感覺上真係好似同純帶魯士好唔同,係真係好似快啲,但個種快,個感覺好似怪怪地,但又講唔出咩怪
leolai1314 發表於 2-8-2014 19:34
題外話,,話說我呢度睇過一個陰牌既post,,話陰牌效果快過正牌,的確上我純帶坤平既話唔知心理上定感覺上真 ...

你帶坤平係想要姻緣,你話感覺好似快啲,即係已經求到姻緣?

講真陰牌效果快過正牌係唔一定既,只係某D特別情況而已,而呢D效果既 IMPACT 你係承受唔到

陰牌快既原因是燃燒自身的福報 因此陰人非常強調做善事 為自己積福繼續燃燒 可是沒有人可以準確知道自己福報還有多少 所燃燒的速度有多大 因此經常看見一些做陰的僧侶 早死
原因只有一個「借盡了」 最後生存的福報都借出 當然要以生命作還債之用啦

另外 陰物所謂快的表現 其實只是影響自己或他人的心理狀態罷了
例如你帶異性緣既陰牌 腦海往往想著淫邪 為了完成淫邪 當然會向外找對象吧
只要你出外找 機會當然多 感覺當然快 但過後往往得個吉 金錢花了 人找到了 卻不合適自己 變成惡姻緣 所以何必呢

評分

查看全部評分

回復 贊好 1 反對 0

danielchung 發表於 2-8-2014 19:52
你帶坤平係想要姻緣,你話感覺好似快啲,即係已經求到姻緣?

講真陰牌效果快過正牌係唔一定既,只係某D特 ...

師兄,,我帶左真係姻緣同人緣好左少少,,但個效果好穩定,,同埋好似都係爛尾咁上下啦
亞特蘭提斯 發表於 2-8-2014 22:08
陰牌快既原因是燃燒自身的福報 因此陰人非常強調做善事 為自己積福繼續燃燒 可是沒有人可以準確知道自己福 ...

咁即係有冇啲係正能量既姻緣呢?
亞特蘭提斯 發表於 2-8-2014 22:08
陰牌快既原因是燃燒自身的福報 因此陰人非常強調做善事 為自己積福繼續燃燒 可是沒有人可以準確知道自己福 ...

同埋之前你話個組合錯晒,我想問呢個壇有冇出過組合既post?因為我用搜尋功能都搵唔到有教組合既post,,,只有分享自己既組合
leolai1314 發表於 3-8-2014 07:40
同埋之前你話個組合錯晒,我想問呢個壇有冇出過組合既post?因為我用搜尋功能都搵唔到有教組合既post,,,只 ...

香港人有帶牌一向都係亂嚟ga啦 邊會考慮到呢個問題ga
leolai1314 發表於 3-8-2014 07:29
咁即係有冇啲係正能量既姻緣呢?

正牌招既會係正能量既姻緣
陰牌招既百份百會係惡姻緣