新會員登記
搜索
樓主: Daniel0220

大雄寶殿 「光明燈」年費特別優惠

axe 發表於 29-7-2014 12:16
嘩, 做善事啫, 好多細條文規限 及 要求 , 佛前燈只得兩顆 , 只係夾電費咋 ??
唔係真的有一顆燈 , 消費者要 ...

岩岩收到張電費單,我都上傳比閣下睇下先,沙DOO沙DOO

頭像被屏蔽
哈哈 , 多謝咁多位師兄賜教 , 被臮師兄推入地獄, 辛苦地爬出來 ,
我這個"大壞蛋"出場啦 ~~~~

見到此文的其他師兄, 希望大家要明白, 善事不能想太多,
要用當下第一思維( 最純淨 )思維去做善事<功德最大> !

"阿森""亞特"回覆最正面, 中立
"韋拿兄"不用說, 睇到有幾詳細資料提供 ~
至於"danielchung"幾次交手, 發現.....每次攞大堆佛經做盾牌,
有無自己立場 ? 有無針對當下問題解決 ? 還是已到達"無我"境界 ?
我出此文希望大家有心理準備 , 教外有不同心態人仕, 帶著惡意來挑机 ,
同條問題 , 大家用咩心態對應 ? 境界到邊層從<眼識>見這問題开始反映睇到 .
至於"AXE"幾次交手, 發現.....每次攞大堆似是而非既佛教知識黎攻擊人,
有無自己見識 ? 有無拿出自己見解分享 ? 還是只係活於"自我"境界 ?
“電費單”寄到嚟啦
未去的師兄。仲唔馬上起行
20140822_161813_mh1408695727401.jpg 20140822_161933_mh1408697292730.jpg

kkk 發表於 22-8-2014 16:52
“電費單”寄到嚟啦
未去的師兄。仲唔馬上起行

真係後悔點解咁遲先睇到呢個post, 好!! 一於親身去報名以表誠意!

一盞燈寫兩個名唔知得唔得?
tim1207 發表於 10-9-2014 14:11
真係後悔點解咁遲先睇到呢個post, 好!! 一於親身去報名以表誠意!

一盞燈寫兩個名唔知得唔得? ...

一個供燈者。一個提供者。無記錯係2個名。你可打電話去問問
今日親身上咗去登記
Feel so good !!