新會員登記
搜索
樓主: grant

WAT CHANGHAI

亞特蘭提斯 發表於 1-8-2014 13:39
師兄 樓主呢件係พิมพ์ ควยถอก 係非流行模 基本泰國人都是有出讓 大陸同胞接貨 權師兄 post 個 ...

老大果然係老大,說話得體大方禮貌有教養
多謝提供資料
hook282000 發表於 1-8-2014 13:51
佢呢個模非流行到書都冇講,不論大細圖鑑都冇,直頭係徒弟理事版啦,可能仲會吹話係阿贊添親手比佢呀,係 ...

其實大大你係咪思覺失調"可能⋯冇止境",你自己幻想出黎,你對錯圖又唔認,自己無料唔識又話件牌又乜又物。
你一定會叫我對比你睇
但我又唔係你老豆,老馮教你咩
At the end ,小弟唔會再作回應,你繼續思覺失調啦,鐘意點屌惑者blacklist 我啦
以為隔離台黑,原來呢度仲黑,唉

亞特蘭提斯 發表於 1-8-2014 13:39
師兄 樓主呢件係พิมพ์ ควยถอก 係非流行模 基本泰國人都是有出讓 大陸同胞接貨 權師兄 post 個 ...

老頂,最後講聲非常抱歉,無意間挑起事端。
小弟對老大你打假打陰既事跡,非常敬佩,日後定當登門拜訪。

不過奉勸一句"你的下屬如何,你的論壇也必如何"
謝謝

我都請左個 龍婆托好好~~~~

不過無錢請理事版

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

grant 發表於 1-8-2014 19:44
老頂,最後講聲非常抱歉,無意間挑起事端。
小弟對老大你打假打陰既事跡,非常敬佩,日後定當登門拜訪。
...

師兄客氣 本人靜候佳音
grant 發表於 1-8-2014 19:36
其實大大你係咪思覺失調"可能⋯冇止境",你自己幻想出黎,你對錯圖又唔認,自己無料唔識又話件牌又乜又物 ...

領隊先生,我有冇料都唔係你去評論,因為你都未夠資格,我亦都唔需要你對比我睇,因為你有幾多底我已經心裡有數,再者叫你對都唔會對到出嚟,因為你個牌圖鑑根本就冇,我不評論閣下的牌是否真假,我只係話你個模好獨特,請不要對號入座,黑唔黑都係你啲"福佳"攪出嚟啫,你唔攪咁多事咪唔會黑囉!
grant 發表於 1-8-2014 19:36
其實大大你係咪思覺失調"可能⋯冇止境",你自己幻想出黎,你對錯圖又唔認,自己無料唔識又話件牌又乜又物 ...

既然你話隔離台黑,點解你又要比10000蚊比隔離台,成為交易保障成員呢?
我洗唔洗將你呢番言論比隔離台睇下呀?
我唔識睇牌真假,唔識分咩模
新到唔新既新手一名

不過我見到你叫亞大又老大又老頂
叫權兄就係亞大“下屬“

喂,一個討論區係咪都要用職埸階級觀念黎劃分呢?
不論超版大版中版細版鐵版鋼版金銀銅版都好
無錢收架,義務架師兄!

各師兄都盡職維持論壇平衡
見到有人賣假野會ban,又會教新人野
無錢收,要用自已時間去做
唔係有老闆出糧俾“下屬“架
尊重是基本吧

我係度做清潔既~我厚多士

評分

查看全部評分

grant 發表於 1-8-2014 19:10
研究?搵張錯圖同我對,點研究呀?
玩野搞事?我做過乜呢?

你做過咩嘢你自己唔知?唔好玩啦,做領隊做到咁會比人投訴架

你擺塊牌上嚟,咩嘢都唔寫,你有咩嘢居心呀?唔好話唔識唔知,太傻太天真呀,揚返過去你搵唔到食架

再睇吓你同權兄講咩嘢啦,撩事鬥非

素來河水不犯井水,你宜家咁做,你想點先?想挑機?用咩嘢名義先?隔離台?你孭唔陣孭得起架?

其實你都幾搞笑丫,下次比多少少誠意,唔好比人知你係邊個,唔係型唔好扮型,ok?出醜架嘛!

喺隔離交低得1皮嘢就安安份份啦,過嚟玩嘢對你無好處

而家狗啦D 人越來越ON9

巴士佬加導遊 求撚其交一萬就以為自己好大袋

呢邊唔輪到你地班ON9 仔玩

請自行對號入座, 請收皮!