新會員登記
搜索
樓主: vespawai

大家有冇供古曼?想供又唔供既原因係咩?

neac 發表於 31-8-2011 03:57
唔該晒您呀~ 咁即係佩帶形bb都要搵個盒放d糖同玩具入去, 到除低左bb就放埋bb入去叫佢自己食同玩啦 ...

師兄,供品不用大執著,小小的佩帶形,如果你有心供,就一定搵到個位置放佢既,但你都要過到你自已心裡包服先好開始!不用大急,如果有緣,一定搵到你既仔女!{:6_327:}
好的, 我會好好咁諗清楚先, 唔該晒, 您地真係好好人呀
neac 發表於 31-8-2011 04:15
好的, 我會好好咁諗清楚先, 唔該晒, 您地真係好好人呀

有一位師兄講過... 有一樣供法叫"心供" ... 方法好簡單, 只要能做到每餐自己用餐時叫埋古曼相隨...然後心里要經常想起你有一個古曼...心想是心供也是誠意表現, 這種念念不忘的表現效果好過供香 ~
師兄, 多謝您呀
您講得好好呀! 真心既愛係其他物質所不能取代
kristie0704 發表於 30-8-2011 17:00
供唔供既理由...怕另一半吾like

我都係~~~~老婆唔比{:6_303:}黑面,但係自己請左個佩帶沒比她知道
頭像被屏蔽
我想問除便搵個盒也ok ma??我也想養!!but 唔太清楚 thx
果然可以隱身
快d放上黎share吓啦!
頭像被屏蔽

岩唔岩自己都係眼緣啦~
有d人會望到古曼法相後念念不忘~
有d人拎上手古曼會俾到感覺佢~
有d人會覺得古曼想佢帶自己返屋企供養~
但你要記住~古曼始終係小朋友~
不要一心要佢地幫你~你只需要多d為佢地做善事迴向~
佢地自然會幫你~
又請多一位了:loveliness::loveliness:
古曼係小朋友,所以要哄下佢地.