新會員登記
搜索
樓主: vespawai

大家有冇供古曼?想供又唔供既原因係咩?

lams04 發表於 30-8-2011 17:54
頭先去屈xx配左藥,而家好眼訓

感冒好累咯~~ CALL 下有無人頂你啦~~
u吖, uYn, P@H@H\aYJ, 娣jaoXn, }lF\a, }lnP, onQiH吓\a, nQФ@, wg¥SXJiRjb(带).

LuYI, 带Vwy, Snn, XgX...
`\, Ha15,16
講真, 其實我本來真係好驚, 我同一般人一樣以為佢地係鬼仔, 後來爬文見到大家都供得幾好, 開始了解佢地, 開始有好感, 變得好想可以幫佢地, 好想請一個, 已經睇中左威兄出讓既可愛古曼b(佩形).

不過我真係唔明點供, 唔知頸定腰, 又唔知要唔要供香供飯, 幾時諗經幾次...
我驚做錯害左佢, 所以而家仲15,16中
neac 發表於 31-8-2011 01:30
講真, 其實我本來真係好驚, 我同一般人一樣以為佢地係鬼仔, 後來爬文見到大家都供得幾好, 開始了解佢地, 開 ...

係架其實唔恐怖架,我係用腰夾夾住袋褲袋既,如果係佩帶型可以唔洗上香架,平時多做善事個心諗住迴向俾你個古曼就ok!如果想供又唔知點供,可參考我另外個post"分享我d仔女"我放左相上去架
唔該唒您先呀
咁係咪正牌帶頸, 古曼bb放褲袋, 我食野果時叫佢一齊食就ok? 之後就做多d善事迴向俾佢就得, 唔洗上香供飯? 多謝晒您呀
neac 發表於 31-8-2011 02:33
唔該唒您先呀
咁係咪正牌帶頸, 古曼bb放褲袋, 我食野果時叫佢一齊食就ok? 之後就做多d善事迴向俾 ...

你講得完全對!{:6_327:}
аd}P? YWs, Lo[...
t~dHSn\aLd

nN, sH, 樣
咁請問d糖同玩具放邊? 我係超新手, 無壇o架...
另外d人又話唔好食佢地食過d野

唔好意思, 新人咩都唔識, 望見諒

糖同玩具放邊?好隨意架咋!我就放埋係同一個盒裏面供囉
不過如果你怕俾人發現,可以收埋係第2度,叫d仔自己去玩就得啦!
食果方面,通常拜神d供品就可以食返,供靈(古曼)果d係唔會食架,我大約3,4日就換供品
有咩問題大家再交流下,唔洗驚架

評分

查看全部評分

唔該晒您呀~ 咁即係佩帶形bb都要搵個盒放d糖同玩具入去, 到除低左bb就放埋bb入去叫佢自己食同玩啦

我唔驚bb, 我驚屋企人鬧多d