新會員登記
搜索
樓主: etjohn

[求教] 佛牌是否已失效

師兄~叫你細佬睇下

lian84 發表於 26-7-2014 00:09
我嗰白欖佛唔大嗰嘛 feel唔到 …. 依加唔會了 成大抽嘢喺心口……...

哦,但通常條繩喺長好易cool頸

一大抽

肯定好多好嘢啦
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 26-7-2014 00:15
哦,但通常條繩喺長好易cool頸

一大抽

喺wo…. 依家覺得太多了….

但又啲唔帶嗰心有有啲唔G點……唔帶好似欠咁啲嘢似的

其實我發覺喺啲嘢都喺有點心魔的 我要慢慢看破它….
danielchung 發表於 25-7-2014 23:46
喺房打j,就記得拎啲牌出房呀,要尊重呀

而家通常都會放返係櫃桶先
長遠想搵個錦盒放,但未搵到
雖然我岩岩戴牌無耐 但尊重黎講我一定知道
tomy, Daniel, .Lian, hong 多謝你地既意見,佢應該真係無心之失既,駑左成日又話訓唔著又剩-_-我提左佢唔好再有下次喇
lian84 發表於 26-7-2014 00:22
喺wo…. 依家覺得太多了….

但又啲唔帶嗰心有有啲唔G點……唔帶好似欠咁啲嘢似的

係呀係呀,同你一樣

我之前都係一抽,都係一樣唔帶唔知點似差D野

但宜家就只帶一個,感覺良好

克服心魔啦
etjohn 發表於 26-7-2014 00:33
tomy, Daniel, .Lian, hong 多謝你地既意見,佢應該真係無心之失既,駑左成日又話訓唔著又剩-_-我提左佢唔 ...

哈哈,係無心之失,應該唔會有人特登咁做既

叫佢做多D善事,唔一定係捐錢既

幫人推門,對陌生人一個微笑都係架
hong1109 發表於 26-7-2014 00:28
而家通常都會放返係櫃桶先
長遠想搵個錦盒放,但未搵到
雖然我岩岩戴牌無耐 但尊重黎講我一定知道{:1_191 ...

如果日日帶果D,返到屋企掛起就可以了
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 26-7-2014 10:21
係呀係呀,同你一樣

我之前都係一抽,都係一樣唔帶唔知點似差D野

其實當初懶勁 請多咗兩嗰大牌 雀t-shirt頸下面好似有嗰護心鏡咁凸起一舊

依家開似有啲經驗 以後請新牌都喺求輕便小巧就算
lian84 發表於 26-7-2014 11:19
其實當初懶勁 請多咗兩嗰大牌 雀t-shirt頸下面好似有嗰護心鏡咁凸起一舊

依家開似有啲經驗 以後請新牌都 ...

哈哈,咁大舊好攰架

我就返OFFICE,就算著左底衫出面著裇衫都好凸,公司多人,比人問過,只有話係飾物