新會員登記
搜索
查看: 940|回復: 7

[求教] 超新手急問,我講左兩個佛牌,唔知咩料

先講重點,求救左先,再講返本人的小故事。

一個配帶型的五眼四耳,幾大個下架,有隻鴨蛋咁上下大,幾好款架,金銅色的買左2300。

店主叫我千萬不要帶富袋,和太太搞野或出去玩必須除下。平時帶頸。

供奉方法,回家除下的時候,放好,盡量放高一點的位置,用舊炭放左旁邊,你覺得佢做到野,咪換舊新炭俾佢囉,好簡單。平時每日配帶前,先諗三次,南摩達散。。。多。。。多。。。嬸馬。。。。果隻呢。之後諗七次,bu your 爸打 bu your 爸打 bu your 爸爸 bu your 爸烈也。佢仲話呢個心咒平時多諗冇壞。

另一個係供奉型的儲蓄老人,好似一隻手板咁大啦,木製掃上油漆,頭髮鬚根白色,眼緣幾好,樣幾和善,買左3700。

店主叫我把你債仔的資料,欠你幾多,全寫在佢的相片後面,之後用儲蓄老人壓住佢。

供奉方法,一杯水,要天天換新的,一隻芒果,熟透,爛啦就換隻新的,天天上香三支,千萬唔好一支,佢話會惹鬼的。天天諗三次南摩達散。。。。。。果隻,之後諗九次【駝羅】,誠心諗住個債仔盡快還錢俾你。

我主要是想成功順利收返我債仔條數,七位數字呀大佬,完全影響到我生活。

其次係就想增強下正偏財運囉,平時我都有賭下波仔去竹館打下麻雀仔的。

我想問下我呢d係正野定陰野?而店主叫我的做法又正唔正確?有冇要改善?

謝謝。
有冇相睇??
師兄,你影下 五眼四耳 同 儲蓄老人 Post 啲相嚟睇下
儲蓄老人
五眼四耳
食水幾深下喎⋯⋯
最緊要係正還是陰?
一頸血, 覺得樓主被放血似的...