新會員登記
搜索
樓主: 小小牛

[求教] 一個賭徒對佛牌的疑問

戒賭啦,,,,,,戒啦
早兩年交收!見面有位師兄交收完問我(師兄有無D牌賭親都贏!我即刻答佢,
師兄無撚玩啦!有我都留番自己啦!)帶佛牌只可以幫助少少,唔係萬能!
如果好黑!可以無咁能黑!如果有意外,要行人果D!有帶牌頂巃重傷!(要睇你點樣對待佛牌)
留番一線生機比你自己去參考改變!

評分

查看全部評分

回復 贊好 1 反對 0

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 14-7-2014 15:56
danielchung兄, 其實要戰勝賭場, 一d 都吾容易, 除非天生超級好命, 如果吾係, 技術 / 心態 / 資金管理缺 ...

你有咁深嘅賭癮 你話戒都喺呃自己架啦!

我嗰朋友嗰老豆喺職業賭徒 做咗成細人老千 見佢都冇乜嘢 近年老咗都唔賭了 自己做莊!

外人唔會明點解佢哋會可以用賭去謀生計 如果你學唔到觸唔到路就喺時侯停手玩第二樣嘢….

求神佛叫佢哋幫你贏好多錢應該會輸到pk架

但如果你誠心同佢解釋你真喺好大癮戒唔到 佢可能會暗中幫你唔好輸得咁傷

如果你求 你求佢哋幫你喺第二啲哋方有錢進帳仲好

神佛即喺金斧頭嗰故事嘅原理 佢哋會明白你嘅缺點的 唔會害你 但又唔會助長你…..

見你開始有改善嘅時侯就會比啲好嘢你…..

評分

查看全部評分

回復 贊好 1 反對 0

kkk 發表於 14-7-2014 17:45
咁你過嚟同我賭。贏的我比佛牌你。輸的我收你錢都比佛牌你

哈哈, 多謝 kkk版主的雙贏方案 kkk版主住在香港還是在泰國呀
阿樹TEI 發表於 14-7-2014 18:36
因為帶牌唔係為左賭錢,有錢又如何

唉呀, 您地 Unite人真係好鬼正直呀, 搞到我 e 個難賭+色鬼好無地自容唷 {:6_307:}
wahtung 發表於 15-7-2014 03:50
早兩年交收!見面有位師兄交收完問我(師兄有無D牌賭親都贏!我即刻答佢,
師兄無撚玩啦!有我都留番自己啦 ...

wahtung版主說得有道理, 有「必勝」佛牌我都吾會放 la
lian84 發表於 15-7-2014 04:10
你有咁深嘅賭癮 你話戒都喺呃自己架啦!

我嗰朋友嗰老豆喺職業賭徒 做咗成細人老千 見佢都冇乜嘢 近年老 ...

多謝 lian84兄的解說 {:6_341:}
Torie.W 發表於 14-7-2014 17:58
咁樣等同於叫佛牌幫你將一個唔愛你既人去愛你無分別
即使個一刻佢真係愛上左你
但佢始終都唔屬於你既話 ...

各大大, 其實二哥豐, 虎頭魯士應該吾算係「佛」牌吧
林子超@FB 發表於 14-7-2014 18:11
賭場都給人贏錢誰要開啊?
輸的一定比較多囉!機率問題想清楚,長期下來靠賭早晚慘
賭全在一字貪!貪在不勞 ...

c-hing分析得很正確
DICKSOK 發表於 14-7-2014 18:41
呢個心態好有問題,遲早供陰

吾會, 因為陰靈應該敵吾過賭場的佈陣的