新會員登記
搜索
查看: 1578|回復: 14

[求教] 新手求教佛牌问题

新人想请问各位师兄,点解有时我只要行近某一滴佛牌店或者接近某滴佛牌就会觉得嗰人头好晕同埋想作呕嘅感觉。但只要行开一定嘅范围就咩事都冇,一切如常!请各位师兄解答。。。。。。
牌鋪可能有鬼
回復 贊好 1 反對 0

有D佛牌店裡面有壇,部份更加係供靈,目的當然係想入黎嘅人請多D牌,佢可以做多D生意,所以呢D鋪頭少去為妙。我念住下次帶把滅魔刀去睇牌,嘿嘿!
係呀,就好似樓上師兄咁講,舖頭可能有鬼,如果感覺到唔對路就走喇,無謂頭暈暈咁唔覺意請咗貴幾倍但又唔係自己想要嘅嘢丫,或者請咗啲唔應該請嘅嘢,手尾長
原来系甘。好彩我当时冇听個老细讲,佢同我讲每一佛牌都会带被人伍同嘅感觉,会同人有感应如果冇咩感觉嘅牌就十有八九系流牌!而且佢仲问我系伍系学过法?如果系嘅话就应该系同滴牌有佛缘!不过当时因为我自己感觉伍好所以伍敢请!。     多谢各位师兄解答,感恩!
狂少 發表於 13-7-2014 10:34
原来系甘。好彩我当时冇听個老细讲,佢同我讲每一佛牌都会带被人伍同嘅感觉,会同人有感应如果冇咩感觉嘅牌 ...

師兄,如果你係剛請牌既,可以到慈善拍賣區,可以做善事以消業障增福報,又可以請心頭好

嗯嗯  多谢师兄提醒!感恩。。。。。。
嗯嗯  多谢师兄提醒!感恩。。。。。。
原因或有不少;當中可能是身體情況欠佳,如血糖突降…
身體感覺到唔對路,,,,走喇 !