新會員登記
搜索
樓主: lian84

其實供養古曼童是否有效???

頭像被屏蔽
danielchung 發表於 11-7-2014 11:34
師兄與其借助靈體能力,何不諗諗搞下D MARKETING同PROMOTION既工作呢?

自己做老闆最好,可以想點行就點行  ...

攪marketing同promotion咪就喺等如錢囉 傻豬!!!

未有入… 先有出…. 都好煩ga

生意好就更喺好啦 遇淡季就大鑊了 喺youtube聽到 "烈女講場" 有嗰叫癲貓嘅女仔

話養咗古曼 淡季都開爆單 聽完有啲心郁ja……..
lian84 發表於 11-7-2014 11:46
我諗古曼童唔同上次你問我嗰啲嘢架喇

嗰味嘢我撞得多 所以其實我又唔喺好怕佢哋wo

咁其實我都無話過比你聽我撞過有幾多遮

可能又無你撞咁多就真嘅!你收集下意見先啦!然後再諗清楚先好供養
頭像被屏蔽
Rajini 發表於 11-7-2014 11:56
咁其實我都無話過比你聽我撞過有幾多遮

可能又無你撞咁多就真嘅!你收集下意見先啦!然後再諗清楚先好供養 ...

喺wo 但好似到依家都冇啲古曼爸媽發聲wo……..
lian84 發表於 11-7-2014 11:50
攪marketing同promotion咪就喺等如錢囉 傻豬!!!

未有入… 先有出…. 都好煩ga

唉,宜家有咁多平台,搞呢D都係有限架錢啦

況且古曼又唔係100% WORK

其實會唔會係癲貓姐姐做左好多RESEARCH,又做左好多推廣之後先可以爆單?

咁唔排除佢D古曼有幫佢,但諗諗如果冬天賣刨冰,古曼係唔係真係有效呢?

頭像被屏蔽
danielchung 發表於 11-7-2014 12:18
唉,宜家有咁多平台,搞呢D都係有限架錢啦

況且古曼又唔係100% WORK

哎 其實我哋都未養過唔會知work定唔work….

不過講真啲佛經都成日寫啲鬼王母夜叉阿修羅歸信佛佗幫佢哋做嘢架啦

我諗如果喺用心於正途 啲古曼都唔會點攪你嘅 又不是殺人放火…

你比知益力多佢佢同你chur 兩三嗰客同比錢請嗰人來排傳單 其實都喺有出又入姐

anyways 今晚傾…. 今日full day 做嘢..
lian84 發表於 11-7-2014 12:54
哎 其實我哋都未養過唔會知work定唔work….

不過講真啲佛經都成日寫啲鬼王母夜叉阿修羅歸信佛佗幫佢哋做 ...

其實呢 D 野都係師兄決定,你再聽聽其他人意見再諗諗
頭像被屏蔽
lian84 發表於 11-7-2014 11:05
嗰動機就梗喺招財啦 自己攪生意乜都喺錢 梗喺想賺多一蚊得一蚊啦

我冇諗過佢哋會幫到我發達wo 但一嗰月 ...

其實呢個就係個問題所在,如果古曼真係幫你Chur到幾千一萬,慢慢你就覺得係正常生意嘅結果,跟住就可能會希望古曼可以幫你Chur幾萬十萬,希望愈賺愈多,總之去到有一日你覺得佢幫唔到你,又或者仔仔只能幫到你幾百蚊生意,你會唔會一D都介意重覺得自己已經好幸運先?

我想講嘅重點係用一個"貪念"嘅心去供古曼,一唔合心意就會生怨恨心,咁仔仔幫到你少少又要比你怨,行善變咗作孽,咁咪對雙方都唔好囉

老實,我都唔知聽幾多人養古曼幫唔到手就鬧佢,甚至丟棄佢,最後變咗件壞事,有咩謂呢,所謂花無百日紅,D人話古曼幫好多幫好多你點知聽日會唔會完全無用(都未計嗰D人可能係曲線賣牌)

樓主你既然戴咗幾尊招財牌我相信都已經有助力架啦,學佛係為咗減滅貪嗔痴,如果供古曼要不斷的招財招財招財,唔合意就可能最後會想去請陰牌,咁就會走火入魔了

要正信不要迷信呀

評分

查看全部評分

danielchung 發表於 11-7-2014 07:41
我都明白呢啲奇異事情係好吸引

但呢個始終係靈,你請佢返嚟就好似開咗道門比佢咁

師兄,係唔係有D誤解左?
古曼係跟龍婆一齊修過法,另外佢地去唔到輪迴所以龍婆先製造古曼希望我地呢D供請者幫佢積福令佢可以早日輪迴

評分

查看全部評分

DICKSOK 發表於 11-7-2014 18:28
師兄,係唔係有D誤解左?
古曼係跟龍婆一齊修過法,另外佢地去唔到輪迴所以龍婆先製造古曼希望我地呢D供請者 ...

真唔好意思

其實樓主已經修過顯密法,宜家可能生意上出現咗問題所以想請古曼童為佢招財,亦因為樓主之前以大乘佛法指點過我,故我忽略咗南傳佛法嘅法門

師兄,你係講得啱,古曼童係經龍婆淨化,有一定善業,並唔係一般靈體

只係大家知道樓主宜家情況,並嘗試用任何方法勸服樓主,不迷信,如樓上師兄咁講,並希望以理性方法解決

如師兄有供古曼童經驗,請也提供比樓主參考,希望佢搵到合適嘅方法

無論如何,多謝師兄指點
danielchung 發表於 11-7-2014 19:14
真唔好意思

其實樓主已經修過顯密法,宜家可能生意上出現咗問題所以想請古曼童為佢招財,亦因為樓主之前 ...

師兄言重喇,其實我無請過古童,因為我知自己一定唔會養得好佢
同埋其實我係上面已經講明立場,係唔支持樓主請古曼