新會員登記
搜索
樓主: HugoSung@FB

[四面神] 分享我媽最愛嘅2557大法會四面神

mw1151515155 發表於 11-7-2014 09:42
呢樽都好吸引, 但小弟睇中另外一樽。又係一樽好精細既!

好精緻。。靚
goronfan 發表於 11-7-2014 09:57
好靚喎, 有冇全相睇~~~

10308395_722585867799963_2739987536444174482_n.jpg 10354165_261188370754164_9213920120824565857_n.jpg 10452350_261188404087494_5566376009616884434_n.jpg 10458094_722585864466630_2196575539334583502_n.jpg 10470597_722585834466633_6999433996661577970_n.jpg

lp maha surasak 2557既 四面佛. 法相非常細.
HugoSung@FB 發表於 11-7-2014 10:11
係好靚喎!不過個人覺得四面神嘅牌係要見到四塊面先叫完美囉!個人意見,不喜勿插。 ...

各花入各眼!
Rajini 發表於 11-7-2014 10:13
好靚呀!

可以跟我們分享一下嗎?

已分享在第3頁

謝謝分享

手工細緻
好精細喎,唔知個 TEXTURE 係點既呢?

望落去好似黏土咁
師兄!你媽媽都好識貨喎!其待你另一尊的分享!
mw1151515155 發表於 11-7-2014 12:59
lp maha surasak 2557既 四面佛. 法相非常細.

好鬼正喎{:6_306:}
出左廟未??
goronfan 發表於 11-7-2014 17:45
好鬼正喎
出左廟未??

PM 講啦. 唔出得街
HugoSung@FB 發表於 10-7-2014 20:58
係吖!真係好靚!我重有尊包防水銀殼,我會盡快分享!

我都想包防水龍也