新會員登記
搜索
樓主: youzyu24

[求教] 拍罌

阿樹TEI 發表於 10-7-2014 14:35
所以D人一聽佛牌就覺得係邪野

係囉,聽鬼故個主持話,又係佛牌出事呀? 頂,果D係陰牌

同人講話帶佛牌,D人話呢D野好邪架喎,邪咩野?得道高僧做既佛相牌,都邪?
師兄我都睇唔上眼! 果個垃圾post 提供埋D唔正確既態度! 害人不淺!
mw1151515155 發表於 10-7-2014 14:44
師兄我都睇唔上眼! 果個垃圾post 提供埋D唔正確既態度! 害人不淺!

你都有睇FACEBOOK? 真係睇完得啖笑,反駁唔到就圍人,有D野連自己都唔敢答先至好笑
danielchung 發表於 10-7-2014 14:57
你都有睇FACEBOOK? 真係睇完得啖笑,反駁唔到就圍人,有D野連自己都唔敢答先至好笑 ...

建議united 論壇咁多位師兄 響飛卜到開個佛牌群, 傳播正確態度!
回復 贊好 1 反對 0

mw1151515155 發表於 10-7-2014 15:41
建議united 論壇咁多位師兄 響飛卜到開個佛牌群, 傳播正確態度!

我都覺傳播正確態度係好事而且係佛教徒既義務

但好可悲,事實不得不承認,現今太多邪野,個個追求即食,快快快,免費午餐,邪野正正合佢地既心態,最膽心既係d人根本唔在乎後果

尋日facebook單野睇到d陰人幾無恥,只望大家盡點力,見呢d一獲叫佢死開一獲啦,仲要話比人知其實供陰係堅大獲
回復 贊好 2 反對 0

danielchung 發表於 10-7-2014 15:50
我都覺傳播正確態度係好事而且係佛教徒既義務

但好可悲,事實不得不承認,現今太多邪野,個個追求即食, ...

師兄講得好岩!

師兄咁你尋日有無出聲架,見班陰人群起,好似癲左咁
要加緊宣傳陰牌同正牌既分別!

成日d 人話佛牌邪門, 就係比d陰狗搞到咁!!!!!1
lochun 發表於 10-7-2014 16:07
要加緊宣傳陰牌同正牌既分別!

成日d 人話佛牌邪門, 就係比d陰狗搞到咁!!!!!1 ...

就係,明明係正氣既佛牌比佢地害到變邪野

頭像被屏蔽
其實拍嬰喺乜 嗰法相好恐佈……...