新會員登記
搜索
樓主: tomy927

三個該娶日本女生的理由: Top 3 Reasons To Marry A Japanese Girl

講呢D

"百度雲呀,百度雲呀,幾時先返生呀"
港女都未溝得掂,仲要溝日本妹?高難度...
danielchung 發表於 7-7-2014 09:54
係既,但未遇肯同你捱世界果個之前就先要接受一群港女考驗

甘只可怪自己唔識揀囉..女人揾老公咪一樣,你做男人都知無乜幾多個嫁得過啦哈哈哈哈哈
IvyTsuiYee@FB 發表於 7-7-2014 13:45
甘只可怪自己唔識揀囉..女人揾老公咪一樣,你做男人都知無乜幾多個嫁得過啦哈哈哈哈哈 ...

所以咪你揀人 人揀你

嫁得過既唔娶你

娶你既嫁唔過
IvyTsuiYee@FB 發表於 7-7-2014 13:45
甘只可怪自己唔識揀囉..女人揾老公咪一樣,你做男人都知無乜幾多個嫁得過啦哈哈哈哈哈 ...

其實都明女人係要搵個靠得住既男人,我亦都知道有D男人係揀唔落,仲有好多外在因素,例如買唔起樓啦,女人搵得多過男人啦

因為咁,香港咪多剩女,同單非囉

問題係,港女既態度同幾重標準真係恐怖

評分

查看全部評分

danielchung 發表於 7-7-2014 14:05
其實都明女人係要搵個靠得住既男人,我亦都知道有D男人係揀唔落,仲有好多外在因素,例如買唔起樓啦,女人 ...

咩態度同標準先? 本人秉承公一份婆一份既理念,男人揾得多過我當然好,但唔介意佢少過我,同得佢一齊,最緊要愛鍚自己同有膊頭令自己安心...錢夠用就已經好好,開心同做到心靈伴都唔係甘易遇到
IvyTsuiYee@FB 發表於 7-7-2014 18:23
咩態度同標準先? 本人秉承公一份婆一份既理念,男人揾得多過我當然好,但唔介意佢少過我,同得佢一齊, ...

師姐,冷靜啲,你又唔係嗰啲港女,唔好咁激動

肯分擔嘅女人宜家買少見少了,soulmate 不及一個Chanel 袋
頭像被屏蔽
我已經死了……
danielchung 發表於 7-7-2014 18:38
師姐,冷靜啲,你又唔係嗰啲港女,唔好咁激動

肯分擔嘅女人宜家買少見少了,soulmate 不及一個Chanel 袋 ...

無燥呀....得字無聲又比人誤會啦..我係咪要扮下可愛
頭像被屏蔽
IvyTsuiYee@FB 發表於 7-7-2014 20:47
無燥呀....得字無聲又比人誤會啦..我係咪要扮下可愛

{:6_337:}用多D公仔有著數