新會員登記
搜索
樓主: HuenLeo@FB

[求教] 關於家有靈体入侵

頭像被屏蔽
HuenLeo@FB 發表於 3-7-2014 13:47
這情況已經持續左十幾年,
敢寫包單肯定不是精神方面的問題,
因我爸媽都有此体質,但他們選擇龜縮,

我認識吾多
但如果你講到咁大件事  咁多地方都幫你吾到
你嘗試下 上太和寺找 主持睇下幫吾幫到你?
你將你既問題  原原本本告訴他
睇下佢有無方法幫到你 同埋把你d 牌帶晒上去
比師傅過目
同埋多做善事  迥向比d 怨親債主  
同埋有時間 就念下迴向經文比d 怨親債主  
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 3-7-2014 13:55
我認識吾多
但如果你講到咁大件事  咁多地方都幫你吾到
你嘗試下 上太和寺找 主持睇下幫吾幫到你?

之前崇迪配戴後臉色越來越差,成條連很重,周圍的人都說我印堂發黑,

後來更換了鬼王就非常舒服了,

先謝謝幫忙,

我以前未請佛牌之前,

有唸經的,

但是招來一屋的靈,

後來經友人介紹上些佛堂,

師太說我本身有很大的能力,控制自如是可以操控任何靈体辦事....

但我只想過回正常人的日子..
師姐,試吓唸地藏經丫
頭像被屏蔽
HuenLeo@FB 發表於 3-7-2014 13:50
我已經比常人做超過好幾倍的行善了..

心裡總是祝福別人生活過得好,

試下做完善事  把功德迴向比 怨親債主
黎緊 7月5日 星期6  元朗大棠寺 會準備星期日 既結夏安居 活動   需要人手幫手準備食物或其他所碎事 可以去幫下 僧人手獲到功德
7月6日 元朗大棠寺 會有結夏安居 活動   可以去沾下 佛氣
7月13日 早上8點30分 在太和站等 上太和寺幫手 再有結夏安居 活動  
歡迎師姐參與
danielchung 發表於 3-7-2014 13:48
師姐,levis師兄講得啱,你試吓多去寺,多做善事迴向比佢啦,試吓放生

我以前一直都有放生,一直地行善,

現在都有keep著做,

但是靈們就是不肯放過我..

舊的做法事超渡後不斷有新的靈來我處....
danielchung 發表於 3-7-2014 14:01
師姐,試吓唸地藏經丫

就是唸地藏經才招到一屋都是...

那次一過晚上12點就一直地敲牆,不給你睡

好慘
LEVIS 發表於 3-7-2014 14:04
試下做完善事  把功德迴向比 怨親債主
黎緊 7月5日 星期6  元朗大棠寺 會準備星期日 既結夏安居 活動    ...

我只能盡人士,

因為我在長洲晚上工作,

會非常地趕出入...

不過還是謝謝你
頭像被屏蔽
HuenLeo@FB 發表於 3-7-2014 14:00
之前崇迪配戴後臉色越來越差,成條連很重,周圍的人都說我印堂發黑,

後來更換了鬼王就非常舒服了,

請問 什麼師太會那樣說 @@??
要知道控制靈體辦事係幾咁危險?
同埋自己沒有任何修行何以控制?
你可以早上 坐車時間念
陰法師都控制靈控制到自招滅亡
我吾排除你 有天賦能力  如果你有此能力 你更加要去接觸佛  
試下上太和寺啦
LEVIS 發表於 3-7-2014 14:09
請問 什麼師太會那樣說 @@??
要知道控制靈體辦事係幾咁危險?
同埋自己沒有任何修行何以控制?

是中國密教的師太,

她沒叫我修控靈術,只是跟我說是這樣而已,

其實別說靈,我發覺去到邊,那裡的人們都會敬畏我3分,

就連打工,全公司上下包括最高層都會給面我..

這樣很奇怪