新會員登記
搜索
樓主: HuenLeo@FB

[求教] 關於家有靈体入侵

頭像被屏蔽
亞贊多骨碎祟迪都吹得到
(如果攞去驗 驗到有骨 我成件同你生吞)

呢句正
HuenLeo@FB 發表於 3-7-2014 21:56
善悪到頭終有報.我一直都深信這句話才能捱到現今.

但是靈們會千方百計入侵和不給我睡覺...

或許有人肯定你精神和身体有病
但我絕對不是
我只係叫人唔好迷信是但一方
或迷信醫學
或迷信宗教
只要是迷信 就一定幫唔到件事
你一直執著被靈體搞
我就建意你放下呢份執著
試下從醫學角度解決問題
不景你都試過唔同宗教
這絕對不是肯定你在什麼地方出現問題的

你接受到 唔接受到 都唔關我事既
你可以繼續使用你故有既方法
繼續在這事上煩惱 花錢花時間
放下執著就可改變未來

LEVIS 發表於 3-7-2014 22:04
亞贊多骨碎祟迪都吹得到

事實既野未必人人都接受到
HuenLeo@FB 發表於 3-7-2014 21:56
善悪到頭終有報.我一直都深信這句話才能捱到現今.

但是靈們會千方百計入侵和不給我睡覺...

你就先試醫學
check下又唔會情況變懷
但求心安理得,check出黎身體無事都係一件好事先!

呢度個個師兄其實都想你無事,唔係想害你或唔理你
想有人陪上廟又好,做善事又好,個個都會幫你的!
不知道該不該說...我的感覺
算了!
就說吧!
以下是小師弟個人的看法..
師姐
如您真有此因緣
或許您該跟隨與您有緣的神佛來好好修心與修行
認定這一輩子陪伴您學習的導師(神佛)
試試看
然後請跟您有緣的導師(神佛)護持你
相信三寶=佛法僧

這樣看看會不會好些...
或許有些情況小師弟沒有了解得很清楚
以上不一定對,就請您參考看看吧!
師姐的情況這麼嚴重,為什麼不在家中設個壇供奉呢?
樓上位師兄仲叫師姐,搞個壇供奉,,,,
倒不如,把設壇的錢儲起來作不時之需吧。

師姐,樂觀點積極面對吧。
學之前幾位師兄講,去檢查下身體
有某D情況,病情可能較隱性,所以就算係醫生都未必輕易檢查到。

另外,都計劃上太和寺。
都係果句,個人積極樂觀D,陽光D陽氣充足D,
D靈又好,精神又好,身體又好,都會好D
另外,都向其他人傾訴下,因為傾訴可以讓心靈得以解放。
講多D,有什麼事講出來,等自已無咁沉重。
樓主, 我女友之前都同你同樣情況, 不過佢比你嚴重十倍, 到現在每天還在作戰中, 不過有一樣野想同你分享吓, 就係心態, 盡量唔好成日都諗住靈體, 唔諗唔想, 交感機會自然少左, 對你既影響性亦相對會減輕, 如果有時間, 每天早晚各念108次六字大明咒一次, 對你自身絕對有幫助...
頭像被屏蔽
我信你 我喺己土命 即喺陰土 好容易撞鬼的

幫你自己間屋check吓風水 千萬唔好瞓五鬼位 瞓天醫,生氣或伏位都冇咁易撞鬼的

因為我有一期好黑仔個陣 公司喺大酒店隔離 都喺經常性撞鬼

同你一樣都喺見到唔小 特別喺半睡半醒嗰陣 基本常喺長期坐底有四五位喺我房

最多我見過有over10隻

記住瞓覺嗰口要合實 千萬唔好擘開嗰口 因為佢哋會吸陽氣

一嗰星期吸你幾次你就會越來越瘦當黑

同埋一發埋啲怪夢就要即刻醒一醒 唔好再瞓

仲有試吓瞓覺開晏枱燈 有啲光 佢哋冇咁放肆的

朝早要拉開窗廉晒吓間房 唔好比間房黑孟孟

但好彩我又有拜觀音有神靈保佑 久以久之開始集以為常 依加一有嘢我會即刻feel到的

其實靈體啲啲嘢除咗佛教之外冇嘢可以幫到你

你去試吓去同觀音菩薩去慚悔三世  同佢講你比鬼攪  叫佢事事保佑你 (我去上環文武廟)

可能喺你前生做嗰啲嘢唔好 你去慚悔埋前幾世

不斷唸心經佢哋會覺得煩會走 但有時有啲鬼 靈力高啲鬼唔會走的

講真 除咗唸咒同唸經迴向去消業外 冇嘢會幫到你

啲嗰過程會好慢長同好悶 記住念完要迴向 唔迴向冇用的

仲有唔好怕啲鬼 你越怕嗰心越怯 你嗰磁場弱過佢哋你就會當黑

你講嘢大大聲 能量高 哈哈笑咁 佢哋攪唔到你的

祝你好運

評分

查看全部評分

LEVIS 發表於 3-7-2014 22:04
亞贊多骨碎祟迪都吹得到

亞贊多骨碎祟迪