新會員登記
搜索
查看: 846|回復: 2

[分享] 近期我努力工作考試,但是仍然多謝四面神指引。

頭像被屏蔽

近日看見網站有關什麼店舖是神棍什麼?我純粹自己意見,各人宗教信仰不同,如果各師兄感覺自己生活和工作不順利,可以平靜下來想想是什麼原因,可以想方法改善自己人事關係,自己夜晚讀書,可以請教朋友意見等等。可以網上看其他網站或者圖書館書籍去了解自己.

我感覺如果沒有理由下,去問一個陌生人自己的命運,要付款陌生人。
不如首先了解自己基本問題在那裡?如果條友叫你星期1/2/3不要食晚飯,甘你信嗎?
大家一樣是地球人類。我不相信他有特殊功能可以幫助你。

以上私人意見。近期我努力工作考試,但是仍然多謝四面神指引。

我都認同師兄咁講,自己命運掌握喺自己到,算命睇相,咩嘢師傅都好,只係助力,即使佢話你下期中梗六合彩,但你唔去買都無用

我信有某啲人會有某種能力,但嗰種能力係咪真係咁勁呢?我有啲商榷。人去得搵幫助,都因為有啲問題,或者當係心理治療啦
好贊成師兄既講法
佛牌係助力